Atsakymai

  1. 4

    na vyras tikrai nekeistu,nes ir savam nelabai sekasi.o man aisku maloniau savam vaikui

    daugiavaike

  2. 4

    savo vaiko ir kakutis kvepia:))visada maloniau savo vaiku rupintis,o ne svetimu,bet jeigu reiktu,tai ir pakeisciau ir kitam,o vyras tai tikrai ne,bet cia ne vyru ir darbas pampersus keisti:))

    vitalijus

  3. 4

    keiciau ne savam, drauges tetos vaikuciui nes tuo metu paprase kelias valandas ji pasaugoti. Aisku malonumas menkas, bet jei reik tai ir pakeiti, bet tikrai manau, kad savam bus paprasciau :) tik va del vyro bijau, pries kelis metus jo puske paliko jam leliuka savo paziuret ir tas prisikakojo, tai vyras atsege pampersa ir ziaugciot pradejo, tai gimine iki siol juokias, kad koks bus tevas jei pamperso nemoka pakeisti ;D tai tikiuos nuo savo vaikucio neziaugcios ir nesitampys ;D

    Adri

  4. 3

    dieve jei reiktu ir kitam pakeistu nieko cia baisaus nera as irgi keisciau ir kitam :)) nematau cia nieko blogo :))

    lover19

  5. 3

    mano brolis net savam vaikui pakeisti negalejo ir tikrai ne is blogos valios, tiesiog jis tuoj kukcioti pradedavo, galedavo ir apsivemti... aisku jei rimtas reikaliukas padarytas :)
    o man didelio skirtumo nera. as sunenu, dukterecios pamperius/vystyklus keisdavau, kai aukle teko siek tiek padirbti irgi be vargo pakeisdavau. kai nera kito pasirinkimo nera kada ir kam rodyti nepasitenkinimo, bet savaime savas š... mieliausias :))

    romantike

  6. 2

    tai aisku savam maloniau keist,bet ir svetimam jei reikalas butu pakeisciau

    sandi

  7. 2

    mano teta sausi pagimde tai kai lankem as puoliausi sauskelnes pakiest nes pasiilgau to darbelio :)).. na vyram gal kike kitaip nors mes su vyru esame apie ivaikinima kalbeje, tad manau jis pagalvojo jog tam vaikui irgi reiks sauskelnes keist..

    vejune

  8. 2

    Nematau cia nieko nemalonaus, esu ne karta keitusi ne savam, vyras irgi yra savo sunenams ne karta keites.

    jurgitarei

  9. 2

    na savas yra savas manau nera taip slykstu jei apsikakojes,

    Anonimas

  10. 2

    man jokio skirtumo kokiam vaikiukui keisti: ar savam, ar svetimam.

    juratele