Atsakymai

  1. 5

    nerėkiau visai aš, tik vis kartojau, kad užmuškit mane arba aš išoksiu pro langą:D

    laimike

  2. 3

    neisleidau ne garso. ramiai viska atlaikiau. klykimas, spiegimas skausmu nesumazina, o tik dar labiau issekina moteri. per saremius labai padeda taisyklingas kvepavimas, tai malsina skausmelius, o per pati gimdyma-stumima man visai neskaudejo, tik buvo didelis didelis noras stangintis, stumti... man net nekilo mintis saukti, klykti, o tik susikaupiau, klausiausi nurodymu ir labai lengvai ir greitai pagimdziau...

    romantike

  3. 3

    kiekviena elgiasi skirtingai,vienos rekia,kaip pjaunamos,kitos ramiai sulaukia leliuko.kad skaudes tai faktas,bet leliuko atejimas atperka visus skausmus.

    ruta26

  4. 2

    kiekvienai skirtingai,as tyliai kentejau skausma,nerekiau.Tik kaskuriuo momentu verkt pradejau,baisiai issigandau,kad teks i operacine keliaut,su kakleliu bedos buvo,neatsidarinejo.Gal daugiau is nuovargio,vos ne dvi paras gimdziau

    sandi

  5. 2

    Elgiausi ramiai ir tyliai kentejau skausma. Tik jau i pacia pabaiga, paryciais, pradejau verkti ir sneketi kaip as pagimdysiu, kaip cia viskas bus.O labiausiai skausma jauciau pilve per saremius, taip "surakindavo" skausmas kad net veido spalva pasikeisdavo.

    kvapni_feja

  6. 2

    tikiuosi man viskas ramiai prasides ir baiksis ir iskesiu as ta skausma :)))

    lover19

  7. 2

    buvo tarpas kai dejavau nes maniau kad nebeistversiu...o paskui jau kita nakti dar bunant ligoninej tai girdejau kad net keikesi mamyte,netoli palata nuo gimdyklos buvo:)

    sandritute

  8. 2

    as tai truputuka rekiau bet negarsiai :) dar pagyre kad jai visos tokios butu kaip as tai labai gerai butu :) na bet kiekviena skirtingai nieko cia blogo kad ir rekia gal skausma lengviau istverti :)

    solveigyte

  9. 2

    nu va kaip visom skirtyngai tikiuosi ir as isliksiu sektiek rami :DD nemekstu skausmo

    lover19

  10. 2

    Nei rekiau,nei klykiau,ramei buvau es gimdziau su epidiuru,taip kad saremiu skausmu dideliu nebuvo,per pati stumima jau nebeskauda tik jegu reik kaip stumti,tai dada gal truputi surikau,bet siaip labai tylei as:)

    egluze