Atsakymai

  1. 5

    O kam nutraukt? Juk mamaos pienas pats geriauses.

    kristulele

  2. 5

    Ir as pritariu mamytems, kad maitinimas krutimi, tik i nauda vaikuciui, todel geriau maitinti kuo ilgiau. Na, bet mes nezinome priezasties, del ko nori nutraukti maitinima. Bet, pries nutraukdama maitinima krutimi, turi ipratinti vaikuti gerti is puodelio arba saukstelio. Rasau ipratinti, nes vaikai moka gerti tiek is puodelio, tiek is saukstelio tik gime, taciau jiems tai sekasi ne taip gerai, o didesnis vaikutis gali tiesiog nepripazinti puodelio ar saukstelio. O is buteliuko nerekomenduoju mokyti tokio amziaus vaiko, nes jis jau ar taip ar taip turetu pratintis gerti is puodelio.
    Ir dar noriu Mamuliui pora zodziu tarti. Cia ateiciai, kai atsiras daugiau atzaleliu. Net guzai neturetu sutrukdyti maitinimui krutimi. Ir man buvo guzai ir net su labai auksta temperatura (daug kam taip buna, kol susinormalizuoja pieno gamyba), bet as tiesiog dariau karstus ir saltus kompresus ir kuo dazniau maitinau kudikeli ivairiom pozom. Po 1-3 dienu viskas praejo. Tad jei reiks daugiau info siuo klausimu, galesiu parasyti.

    Ausra

  3. 4

    Norint nutraukti, reikia tai daryti po biski, pabandyt neduoti per pietus pradziai, bent jau savaitele, paskui per pavakarius ir t.t. nes staiga bus negerai nei mamai nei vaikui, nes ir pieno bus daug ir vaikui iskart vien chemija irgi negerai.

    Tomati

  4. 4

    tai kodel nori nutraukti maitinima,dabar rekomenduojama maitinti iki dvieju metuku.
    gal buteliuko soskyte netinkama, kad nevalgo is buteliuko. reikia po biskuti atpratinti nuo krutines o ne iškarto

    jurgita

  5. 4

    taip manau reiktu maitinti iki tol kol bus pienelio,pati maitinau tik savaite,nes krutyse atsirado guzu vadinamu mastitu ir dingo pienas,o jum labai pasiseke kad taip ilgai maitinat,juk vaikeliui sveikiausia mamytes pienelis:)

    mamulis

  6. 3

    išvažiuoti kur nors 1 dienai, man padėjo.

    Deimax

  7. 3

    pas mane ta pati problema, bet mes dar ir misinuku nei vieno negeriam, tad nusprendziau maitint tiek kiek bus pienelio.:)nors jau 11men mum.

    inga3

  8. 2

    o tikrai, kam tu nori dabar nutraukt maitint jei dar yra pienuko, aš išmaitinau abu virš metų ir nemanau, kad reiktų nutraukt vien tam, kad priprastų gerti iš puodelio ar buteliuko, ateis laikas kai vaikutis pats parodys kad nebenori krūties ir jam smagiau yra buteliukas, bet čia tik mano nuomonė :)

    auvilė

  9. 1

    Prie to patie klausimo noreciau paklausti, nuo ko pradeti atpratinti vaika nuo mamos pieno? Ir kaip sumazinti paciai, kad pienas nebesigamintu?

    Indruke

  10. 1

    Gali pabandyti maitinti sauksteliu. Aisku, tai ilgai uztrunka, bet ismokes gerti is saukstelio, jis ismoks ir is puodelio.

    Agne