• 7ats.

    gal kuri susidurete nestumo metu su nereguliariu kraujospudziu? man jis kiekviena diena sokineja,kiek pastebejau dazniausiai buna mazokas. siuo metu laukiuosi 17sav, o su sia problema susiduriau kai suejo 3 men.nuo kraujospudzio sokinejimo man skauda galva kiekviena diena.gal kuri turit kokiu patarimu?

    pukiuxKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    pirmam semetre buvo man taip, dabar jau praejo, vsiad berveik pastovus buna :)

    Adri

  2. 1

    As kai laukiausi tai pas mane buvo atvirksciai,buvo labai zemas kraujospudis.

    loreciukas

  3. 1
  4. 1

    Jei tikrai kraujospūdis mažas, gerk gan silpnos kavos puodelį. O jei didelis - stenkis daugiau gulėti, ar pabūti užsimerkus. Man darbe, kai susinervuoju (mažos smulkmenos išveda iš pusiausvyros), nueinu į prausyklą ir pakišu rankas po šaltu vandeniu. Ramina, padeda. Bet jei užkiltų didelis spaudimas, spaustų galvą, reik būtinai pasikalbėt su gydytoja.

    Linara121

  5. 0

    Mieloji, jei tikrai stipriai skauda, pabandykite CEFALY (http:www.cefaly.lt). Gydymo principas paimtas iš milijonierių skausmo klinikų, visiškai nekenksmingas nėščiosioms. Juo gydomos net priklausomybės nuo nuskausminančių vaistų.

    Anonimas

  6. 0

    Mano kraujospudis net ne nestumo metu buvo per zemas, o kai laukiausi, tai dar pamazejo, taciau nei kovojau su ta beda nei ka. Dazniau ejau i lauka pasivaikscioti ir geriau karta dienoje kava. Daugiau nieko nedariau.

    Viliukas

  7. 0

    Man panasiai buvo,iki 7men budavo visada mazas,daktare patare gert stiprios kavos,ar arbatos puodeli,man dar padedavo juodasis sokoladas,kai nukrisdavo spaudimas nusipirkdavau ir iskart akyse prasviesedavo,o nuo 8men kraujo spaudimas buvo per didelis,tai pavojingiau nei mazas,matuodavausi per diena po kelis kartus.

    pinakolada