• 23ats.

    tamsos baime

    nuo mazens bijau tamsos,jei reikia tamsoje kur nueiti,tai vis eidama zvilgcioju atgal,toks jausmas kad kazkas eina is paskos arba begu.kartais ir miegodama bijau koja iskisti is po antklodes.
    ar jums taip buna,ar jus visiskai nebijote tamsos?

    laimaaSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tamsos nebijau, mirusiųjų tuo labiau. Esu naktį po kapines vaikščiojus. Na, kokiam užkampy ar miške gal nejauku, nenorėčiau sutikti gyvo vyriškio, kuris gali būti agresyviai nusiteikęs.

    marcipana

  2. 3

    As jauciuosi lygiai taip pat, kaip tu. Ir nesuprantu, kodel as bijau, galvoju gal cia nuo mazens kas gasdino maza, kad neik nes ateis baubas ar kazkaip :)))nes as irgi pvz kai nakti noriu i toleta, buna, kad net neinu nes bijau... :(Mano vyras tai juokiasi is manes, bet nezinau, kaip kovot su baime.

    Sandre

  3. 2

    Man taip apt yra tamsos baimė,jei vakare kur nors einu atrodo,kad kas mane seka ar stebi,tai taip nemaloniai pasijaučiu,o dar ir būna taip,kad sėdžiu vienam kambary o kitam tamsu tai traip atsisuki pasižiūri atrodo,kad kas būtų.Ištikrųjų kuojinga tokia baimė,bet nieko nepakeisiu.

    Evelinaa

  4. 2

    Tamsos nebijau-na nebent nejauku siektiek buti gatvej kad kas neuzpultu,bet seip nebijau-tik siutas ima kai buna isjungti apsvietinai stulpu ir tamsumo reik eit i parda.Siuntu,kad reik klampot nematant tarp kiemu.O ko tikrai paniskai bijau,tai VORU-brrr,net nusipurciau,net purto vien pagalvojus.Anksciau galvojau kad dar bijociau gyvaciu-bet va iseiginese teko parodoja,net palaikyti rankose-mielas gyvunelis-tik kai pliusas kaskoks,su pukeliu,ir siektiek glitus.

    Fausta

  5. 2

    Tamsa neduoda jaukumo, ypač jei namie esi viena...

    laimike

  6. 2

    visiskai nebijau, dar budama labai mazute vedziodavau dviem metais vyresne sese i tualeta, ji tamsos bijo iki siol, o pas mane tokios baimes isvis nera. apskritai labai megstu prietema ir tamsa, beproto patinka naktis, megstu nakti buti ne namuose, ypac pavasari ar vasara kai silta, daznai visa diena prabunu keime savo ar namie, o sutemus iseinu kazkur kad ir pasivaiksciot su vyru ar draugais :)

    Adri

  7. 1
  8. 1

    Paniškai bijau tamsos. Kaip ir pati sakai - neaišku kodėl. Vienos bijo pelių, kitos vorų, o štai mes bijom tamsos :( Aš net naktim košmarus sapnuoju, kad užgesta visos šviesos ir aš lieku tamsoj.

    bum

  9. 1

    Gal trupuciuka , ypac jei vakare tenka visam name but vienai , tai sviesu daug buna :DDDD

    Mazute

  10. 1

    kankina tamsos baimė, būna, kad net į wc nakti baisu nueiti, o jei gyvenčiau vienkiemy, tai dar baisiau būtų, todėl renkuosi daugiabutį.

    vinipukas