• 12ats.

    papildomas darbas?

    ar kas nors randate darbeli papildomai uzsidirbti pinigeliu?kad ir nelegaliai gal tvarkote kam nors namus,ar koki vaika paziurit?kaip papildomai uzsidirbti ar lengva rasti to papildomo darbo ir viska suderinti?

    daivalDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ir pati galvoju, ka cia sugalvojus papildomo, bet nieko nesumastau.manes irgi nevilioja platinimas oriflame ar avon.galvojau dar gal idet skelbima, vaikuti koki paziuret, bet nemanau kad atsirastu norinciu neregistruotos aukles.
    dar galvojau, va ateis vasara gal pauogausiu :))sese kazkuriais metais neblogai uzsidirbdavo, i diena 100lt pasidarydavo.tai glvoju kad ir pora kartu pauogavus vis pasidaryciau 100.

    Sandre

  2. 2

    papildomai gali nebent avon ar kitom firmos prekem prekiaut :) labai sunku rasti papildoma darba :?

    lover19

  3. 1

    kazkada kol pati vaiko neturejau retkarciais priziuredavau pazistamu vaika. pati nesisiuliau, nebuvo nei poreikio, nei noro, bet kai pasiule butu buve neprotinga ir negrazu atsisakyti :) siaip nuolatinio-papildomo darbo turbut nenoreciau, visu pasaulio pinigu vis vien neuzdirbciau, o ir poilsio zmogui reikia...

    romantike

  4. 1

    kurios norit pabandyt prekiauti amway gaminiais??!!! galiu padet prisijungt, paaiskint kaip daryt.tai uzima nedaug laiko, nelyginama prekiu kokybe, neblogas uzdarbis.

    raima

  5. 1

    na aukle kazkur galbut galima isidarbinti jei patinka su vaikais buti, ar tvarkyti kazka. bet manau cia labiau per pazistamus galima susirasti. ..

    Jogurtas

  6. 1

    o aš įsisukau į tinklinį marketingą :) registravaus tik dėl savo poreikių, o dabar matau iš to prisidurti galima :)

    Dita11

  7. 1

    Sunku rast,nes visur idarbina oficialiai,nebent kur per pazystamus ofisa ar buta tvarkit,ieskojau gal puse metu ir nei vieno neoficialaus normalaus(be avonu,oriflaimu) darbelio neradau.

    Jolka123

  8. 1

    Dabar net nesiieškau, o kai baigsis motinystės atostogos, gryšiu į normalų darbą.

    iinnggaa

  9. 1

    bandziau pries nestuma ieskoti akd su studijom suderinti, ens studijos sunkios tad namei tenka daug mokytis tai nedaug to laisvo laiko.. ebt neradau. aisku siulymai visokio telemarketingo, awon, oriflame tai manes netenkino, nelabai tikiyu ju imanomais pinigeliais. ieskojau ir namu tavrkytojos bet nelabai aks yra.. aisku gal atydziauir ilga laika paieskojus tikiu kad rasti imanoma :)

    Adri

  10. 1

    Anskciau prekiavau avonu, taciau pasiziurejus, kad nieko geri neiseina vel sedziu be papildomo darbelio.

    ErikaP