Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Na taip, jos nepigios, bet butu idomu vis tik paskaiciuoti, kas labiau apsimoka. Gal kuri mamyte jau bande?
    Mane papirko argumentai, kad medziagines sauskelnes yra daugkartines, daugelis ju tinka nuo gimimo iki kol nebereiks vaikui, be to gali uztekti net keliems vaikams. O jau nekalbu apie vaikucio sveikata (ypac berniuku). Taip pat vaikuciai greiciau ant puoduko ismoksta. Be to ir atliekos naturalios: gamtos taip netersia. Tiesa, galima ir paciai pasidaryti iklotus, tada pigiau bus.
    Tad nutariau isbandyti, kad isitikinti, nes dar nedaug kas tokias sauskelnes naudoja ir gali patarti.

    Ausra

  3. 3
  4. 3

    buvau internetiniame puslapyje,dekui zioli,manau kad reiks tokiu isigyti

    mamulis

  5. 3

    as viresniam vaikui naudojau medziagines palutes, sauskelnes dejau nakciai ir i lauka. As tu merliniu paluciu turejau kazkur 15, tai vasarai man uztekdavo, nes greit isdziudavo, o ziema tekdavo dar sauskelnes deti...

    mamyčiukas

  6. 2

    mane truputi kaina isgasdino tu sauskelniu :( Gaila, kad kai auginau pirma vaika nezinojau sito dalyko, o dabar nezinau ar mums jau atsipirktu tokia investicija....Bet, manu, kad keleta vnt. galima isigyti pabandymui, bent i lauka, namie dabar naudoju merlines palutes :)

    mamyčiukas

  7. 2

    Ausra, ar jau isbandei medziagines sausklenes? man labai idomu, ar verta pirkti?

    mamyčiukas

  8. 1

    Mamiciuk, o gal ir dar kam bus idomu :), jau isigyjau daugiau tu sauskelniu. Kadangi pradejome naudoti tik nuo dabar, tai kazin ar atsipirks. Pirkau dar 10 vnt. (su 2 prilaikanciom vilnonem kelnaitem), tai isleidau 557 lt. Realiai tai mums yra ~4 men. sauskelniu kaina. Tad jei naudoti nuo gimimo (nes tos kelnaites tinka nuo gimimo iki pabaigos, gal tik prilaikancias reiktu pagal dydzius pirkti), tada tikrai atsipirktu. Labai taupant galima nusipirkti tik prilaikancias kelnaites, o ideklus pasidaryti savo.
    O dabar tiek kiek naudojame, man jos labai patinka. Vienkartines sauskelnes uzdedu tik eidama i lauka, nes dabar, kai vaikas jau judrus ir rengiami plonesni rubeliai, man nepatinka, kad tos medziagines sauskelnes gana dideles gaunasi.
    Bet is esmes, as gailiuosi, kad nepabandeme jas naudoti nuo gimimo :)

    Ausra

  9. 1

    Mamiciuk, kol kas dar patys nepirkome. Keleta atidave vyro sesuo, kad isbandyti. Man labai patinka. Tad planuoju dar isigyti, nes turimu akivaizdziai neuztenka :)
    Ir aciu Anonimui uz info :)

    Ausra

  10. 1

    maciau tokiu Vaiku mieste. Gana brangios, mes kazkaip apsieiname su pamperiais.

    Agne