• 9ats.

    Kaip lavinate 7-9 men kudikius, ar žaidžiate kokius lavinamuosius žaidimus, gal dainuojate daineles? O gal per anksti tokiems užsiėmimams?

    Pasidalinkite savo patirtimi.

    pinakoladaLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    lavinti niekad nera anksti.. na musm jau per metus bet tokio amziaus pats laikas pradet gestu kalba, apie 3-4 gestus jau mokejom.. ziurejom lavinamuosius filmuksu, as skaiciua knygutes, rodydama paveikslelius ka sir kaip, naudojom pirkstukam skirtus lavinamuosius zaidimus.. na o is sportiniu tai masazai, makstos, pratimukai ant kamuolio, labai megom pratimus vonioje.. tai net po 2 kartus lipdavo i vonia kol vanduo siltas vis vaikstinedavom.. nes vaikui labai patinka kada pripili daug vandens ir vezioji..

    vejune

  2. 1

    nuo pat gimimo dainuojam daineles,Nuo pusmecio pradejom vartyti knygutes

    ruta26

  3. 1

    Per anksti niekada nebuna :) ir daineles dainavom ir pasakas skaitem :)

    Jolka123

  4. 1

    tikrai pats laikas su vaiku žaisti, dainuoti, šokti, mes ir knygeles skaitėm, labai vaikui patiko, jų turim begales. Kuo labiau mokysit, tuo vaikas bus protingesnis, geriau mokslai seksis.

    vinipukas

  5. 1

    nemanau, kad per anksti, jug atitinkamus pagal amziu pasirenkam, nereikia sokti auksciau bambos ;) mes katutes plodavom, vire vire kosyte su pirsciukais zaisdavom, dainuodavau, ant keliu pasisodinus pajodavom :) visokius trumpaeilius eilerastukus deklamuodavau :) muzikuodavom su muzikiniais zaislais - labai jam patikdavo, su zaisliukais visokius bokstus statydavom, deliodavom beleka, apie +-9men jau pats piramide is ziedu sudedavo... nesiodavau po kambarius pasakodavau, rodydavau kas kur...

    romantike

  6. 1

    Tikrai neperanksti visokiems uzsiemimams.Mes daugumoj taip pat daineles dainuojam,plojam katutes ar caca darom:)

    Bosiene

  7. 1

    atsiprašau už klaidas, net nepatogu kai pasiskaičiau dar kartą ;) ...

    Jogurtas

  8. 1

    Na aš su savo dukryte dar nuo mažesnių dienelių žaidžiam tokius kaip lavinančius žaidimus. Dabar jai beveik 7 mėn. Dainuojam "Plojam Plojam katutes" ir plojam, dainuoju "kur rankytė, kur kojytė, kur nosytė ir pn." - ir bučiuoju tas vieteles :) o jau ji moka "caca" daryti - kai tik kas nors ateidavo į svečius, kad ji nebijodavo juoko forma žaisdavom ir darydavom caca tiems žmonėms - o dabar jau man užtenka pasakyti caca ir ji pati tiesia rankyti kad paglostytų. Lygiai tas pats ir su "pypt" į nosytę :) kolkas tokie tie mano žaidimukai. Na aišku ir nakštelės fizinės kojytėms ir rankytėms :)

    Jogurtas

  9. 0

    mes taip pat pradejom jau nuo keliu menesiu dainuoti, ploti, sneketi normaliai su vaiku o ne guguoti ir cakseti :) O siaip viena karta perskaiciau zurnale apie lavinantys. lt puslapi. Tenai uzsisakiau naujienlaikrasciu, tai kas meneis gauni sauniu patarimu ivairiausiomis temomis. Tikrai superinis dalykas, nes kartais nesugalvoji ka su tuo vaiku nuveikti idomaus o ten tokiu fainu patarimu paraso :)
    www.lavinantys.lt - pabandykit

    Sange