Atsakymai

  1. 4

    dvieju men atostogavau vasara su sunumi kaime.Tetis mus nuveze ir mes ten prabuvome apie savaitele,labai pailsejau nes seneliai norejo pasidziaugti anuku,tad leisdavo man pailseti,patinginiauti

    ginnta

  2. 4

    Ne, tokio amžiaus tik į parduotuvę ir į lauką. Net kai ir svečiai ateidavo aplankyti, nusiduodavau savuose namuose, o svetimoje vietoje su tokiu mažu nedrįsčiau toli išvažiuoti.

    iinnggaa

  3. 4

    oj tokio amziaus jau buvom prie ezero be elektros ir be patogumu, masinoj nakvojom su tokiu lelium tik keliaut vistiek tik valgo ir daug miega, veliau kai paaugs bus sudetingiau

    Kalnietiene

  4. 3

    Neperanksti tikrai,mums pirma kelione buvo 1.5men,valanda kelio.Puikiai iskente masinoj,dabar kai ji jau beveik 5men yra daug sunkiau keliaut.kadangi kedute visai jai nepatinka.

    sandi

  5. 3

    Žinoma, o kodėl nekeliaut pas močiutes. kaime ir vaikiukui oras geresnis, ir įspūdžių jau patirs - šuniuko lojimą, kačiuko kniaukimą ar vištos kvarksėjimą. Pamatysit, kokios didelės akys leliaus bus. O prie visa to - ir prieš močiutę pliusiuką užsidėsit, gal jei per sunku ar per toli jus palankyt.

    Linara121

  6. 3

    manau viskas priklauso nuo salygu, kuriose gyvena mociute: ar bus kur kudikui miegoti, ar nepersalta ten bus ir t.t... o kad ir kelione trunka kokias pora val tai manau jei su masina jus isvis bedu nera isvaziuokit kada jums opatogu kai vaikutis bus pavalges, tada keli kad pamiegotu kazkiek ir busite atvyke jau:)

    Adri

  7. 2

    Taip, važiavom mėnesio, ir dar su neišnešiotu kūdikiu, nes labai norėjom būti grynam ore, o ne mieste. Be to, buvo karšta vasara, tad 300 km nuvažiuot problemų nebuvo. Pabuvom kaime 2 savaites.

    marcipana

  8. 2
  9. 2
  10. 2

    zinoma kad ne peranksti.Kas nutiks masinoj miegos vaikutis,mes nuo gimimo keliaujam,o 8 menesiu masina keliavom 1700km ir viskas gerai.O del keliu val.tai tikrai manau nieko nenutiks o be to tokie maziukai tik ir miega

    Anonimas