• 24ats.

    Ar gali buti balandzio 1d. pokstas?

    Turiu du berniukus,nuo sendien isejau i dekreta pagal pilva ir veida daugelis sake mergaite,vienas zmogutis skaiciavo pagal metus sake mergaite,internete bandziau testukus rode kaip irgi mergaite.Tai va daktaras padare ekoskopa pirmi zodziai galvyte tvarkoi, gimdymo data gerai.sirdele graziai dirba vat uzpakaliukas mergaite as nusisypsojau placiai,bet.....sako ne ''aparaciukas'' matosi na musiskis taip vadina vyriskos lyties atstovus,nuotaika nukrito,jis sako dar karta patikrinsim ir taip jis man tris kartus berniukas,dave man nuotrauka nieko as ten nesuprantu,sako nepergyvenk po 6 sav.kartosim gal kitaip matysis.Tai dabar galvoju ar balandzio 1 proga gali daktaras pameluot vaiko lyti juk cia ne zaidimas o gyvybe,ar jis paprasciausiai mano rupesti pamate ir sako gal as suklydau nebuk tuo tikra,kaip manot?

    NORFAKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    namanyciau kad daktaras juokautu ta tema

    sandi

  2. 5

    Gal nejuokavo.Cia gal kartais panasi situacija ,kaip pas manebuvus.Taigi man visa laik buvo tvirtinama,kad turesiu berniuka(tik karta suabejojo),net ir ta diena pries gimdima.Bet pasirodo klydo.Turiu mergina.:)Tai daktarai padare isvada ,kad tai kas matesi tarp kojiciu-buvo virkstele jos kojomis apvyniota,tad ir panasejo i vyriskuma.Gal ir tau kaskas panasaus.

    Fausta

  3. 5

    manau tokiais dalykais gydytojas tikrai nejuokautu.Mano tetis taip pat nepatikejo is pirmo karto kai balandzio 1 d paskambino is ligonines ir pasake kad gime dukte.Jis skambino antra karta ,pasitikslinti

    ginnta

  4. 4

    Aš pirmą auginau dukrą, tai antro norėjom berniuko. Echoskope pasakė, kad mato mergaitę, tai mes iškart labai nusiminėm. Bet kai gimė mergaitė, kitaip ir neįsivaizduojam, labai mylima auga. Dabar laukiam trečio ir visai nebesvarbu, kas gims, tegu tik sveikas vaikas būna.

    marcipana

  5. 4

    manau tokiais dalykais nejuokautu,as pati turiu tris berniukus,kai laukiausi treciojo,tikejausi kad gal mergyte,bet pasake,kad turiu aparata .Na ir niek odziaugiames,kad turim sveika ir grazu vaikuti.

    ruta26

  6. 4

    manau kad nesvarbu kas bus?! svarbu kad sveikas drutas butu,tai pritartu dauguma.beje pas mane du vyrukai ir db mergyte irgi iki galo nz vis nesirode.tai vilties dar yra,nors kas jau yra nepakeisi.

    daugiavaike

  7. 4

    as labiau tiki kad meluoti gali visi tie speliojimai ir skaiciuokles,o ne gydytojas.100 o/o busi isistikinusi tik po tu keliu savaiciu kai tikrinsies is naujo.nepergyvenk ir neimk i sirdi taip giliai.sekmes:)))

    laimaa

  8. 4

    Nemanau, kad tokį dalyką galėtų meluoti, taigi, jei nėščioji labai laukia dukros, o jis pasako ant juoko, kad sūnus - tai nėščiąjai didelis stresas, o juo labiau, gal jau kraunasi kraitelį ir perka rūbelius....Gal jis blogai pamatė, bet pameluoti......nemanau.

    iinnggaa

  9. 3

    Aciu visoms uz atsakymus,o Fausta as aip pat pradejau galvoti kad gali buti virkstele,O anonimas kur atsakei paskutinis sugadinai visa diskusija neikasi man savo siurkstokais sakiniais,bet tavo valia pasisakyti,tad dekui.

    NORFA

  10. 3

    nu kad cia ne juokavimui tema.. tikrai neturetu.

    titina