• 13ats.

    Kaip vertinate esama ekonomine padeti LT ir jos ekonomikos atsigavimo plano igyvendinima?

    viena mamyte dave nuoroda i delfyje publikuojama straipsni kad sustabdomas permoku grazinimas. kaip jus manot, ar dar imanoma sitoj Lietuvoj jaustis zmogumi? ar ne per daug is musu visu tyciojamasi? kaip vertinat esama padeti? nemanot kad nueita per daug? susirinkt tai gudrus - atrestuoja saskatas ir issireikalauja pinigų o kai grazint - "spyga jums"... ar normalu kad padarytos tokios salygos (tarkim ir mamyciu klausimu), kad lyg ir turi pasirinkima ar 2m turet dekretines ar 1m, bet tuo paciu - antrais metais nera kur leliuko padet - darzeliu pritaikytu tokio amziaus vaikuciam nera LT... jautri pensininku tema - ar jums normalu kad zmones isdirbe po 30-40m gauna pensija uz kuria net neisgyvena ir dar ji sumazinama vardant to Lietuvos... ir apskritai ar mylite Lietuva? tarkim man geda but tokios valstybes pieliete kuriai ant atrodytu pagrindinio jos variklio - pilieciu - nusis..kt ? brrr... kokia as pikta!!!

    FortiPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    http://www.alfa.lt/straipsnis/10967662/?Mokesciu.inspekcija..gyventojams.permoku.grazinimas.nestabdomas=2011-04-05_14-01
    Jau nesustabdomas :)

    Jolka123

  2. 2

    kad ir kaip bebutu, bet Lietuva as myliu. Jauciu artuma ir prieraisuma paciai lietuviu kalbai, Lietuvos zemems, miestams ir miestelems. Taip politine situacija nera gera. Bet tikiu kad ateis metas ir ji pageres. Galu gale visada mes visi sakome kad mums yra blogai, nesvarbu kur bebutume, bet ir teisingai - gerai ten kur musu nera. Ir nesvarbu ar taiLietuva ar JAV ar Rusija.. Lietuvos dabartine politikos situacija atrodo atsistojo i tokia vieta, kad lygtais blogiau ir but nergali. Bet is tiesu tai gali... Ir galu gale, ir pries 10m zmones snekejo kad S**** toj Lietuvoj, snekes taip ir po 10m. As manau, akd jei sugebam susikurti su savo artimais zmonemis grazu gyvenima (nebukim pikti lietuviai ir nesiskuskim labai stipriai - sunkiai dirbant galima isgyventi) tad manau, akd jokio skirtumo kur gyventi Lietuvoje ar uzsienije, svarbu, akd tau tavo gyvenimas atrodytu grazus :) kazkoks trukumas jausis visada, bet tai yra todel, kad nera tobulumui ribu :)

    Adri

  3. 2

    Jeigu per menesi nesusirasiu darbo tikrai vertinsiu padeti blogai... nes jau menesi ieskau. .. siaip man atrode nera taip jau blogai toj musu Lietuvelej, bet matau kad cia tikrai sunku.. deja as labai nenoreciau isvykti i kita sali, man butu per sunku psichologiskai palikti cia mama, kitus artimuosius... o juk visi tikrai neisvyks...

    Jogurtas

  4. 2

    pritariu tau...dziaugiuosi,kad gyvenu ne LT ir galiu daug daugiau sau leisti man svetimoje salyje...suprantu tuos,kurie bega is LT...esu tos nuomones,kad del to kalta pati valstybe...stebiuosi,kiek daug kantrybes turi lietuviai!!!

    Anonimas

  5. 1

    sako izvelkit teigiama puse - galima vaziuot kur nori... bet kokia to vaziavimo kaina? nematai kaip seima auga, nedalyvauji ju gyvenime rupesciuose ir dziaugsmuose, teciai nemato pirmojo vaikelio zingsnio, mamos palaipsniui ima sprest ne tik moteriskus bet ir vyriskus darbus...tikrai labai apmaudu... :( o labiausiai liudina kad tiem kurie gali kazka pakist giliai nusis...kt :( as taip pat dabar kryzkeleje - ar vaziuot i uzsieni ar ne... laiko mama kiti artimiejo draugai ir... darbo vieta (siai dienai pakankamai gerai apmokama)... turiu didele busto paskola todel be darbo likt net ir menesiui negaliu todel dantis sukandus kenciu ir meldziuos kad parduociau tai apie ka kazkada svajojau... bet kuo toliau tuo aiskiau piesiu savo gyvenima kitoje salyje kad ir kaip gaila butu... :(

    Forti

  6. 1

    Pati pabegau kaip tik prasidejo tos visos nesamones kaip galima gyventi salyje,kurioje tiesiog naudojasi zodziais pasauline krize nieko daugiau negirdesi krize ir ja naudosis tol,kol reikes nepasikeis niekas pakels algas vel kils mokesciai,maisto kainos vien tik uz sildyma kitamet 30% daugiau reikes moket.Taip kaip ir dauguma ilgiuos seimos,draugu,bet vaikai,vyras ir as nebusim sotus jais ar pazadais seimunu mums reikia gyvent cia ir dabar.Lietuviu salis kaip bebutu klounu salis jiems dar iki kitu saliu atsiprasant daug zoles apsikt reiktu.

    Bosiene

  7. 1

    kalbant apie pacios jausmus...pati nenorejau vykti is Lietuvos,buvo sunku palikti vaikus,nes esu zmogus,kuriam svarbi seima,bunant cia truko vaiku,seseru,mamos..bet realybe tokia,kad Lietuvoj buvo sunku gyventi is vienos mano atlyginimo,paimta paskola butui...galima sakyti bado ir primygtinai mamos spiriama isvykau dirbt i uzsieni...prabuvus cia jau beveik 2 metus,nesinori grizti gyventi i Lietuva,gasdina dideles kainos ir aplamai skurdas Lietuvoje...parvykti atostogauti-taip,bet ne daugiau...zinoma,Lietuva yra mano gimtine ir kad ja myliu irodo tai,kad nepasirenku Vokietijos pilietybes...visada malonu grizt ten,bet to nepakanka,kad zmogus jaustumeis ten pilnaverciu zmogumi,kur tavim rupinasi tavo valstybe...

    Anonimas

  8. 1

    pritariu Forti, baisu kas dedasi LT :((( kazkodel labai abejoju, kad kazkas cia pageres :(((

    cooliuke

  9. 1

    pritariu tavo zodziams,jei butu kur isvaziuoti visai seimai kartu i uzsieni,turbut jau musu cia nebebutu.o dabar ir gyvenan gala su galu vos sudurdami.kuo tolyn tuo blogyn.

    laimaa

  10. 1

    Na as ir buvau ir esu Lietuvos myletoja, bet visgi pries 5 metus isvykau, buvo sunku apsiprast kitoj saly, bet pripratau ir cia geriau, traukia grizt i Lietuva, bet tik trumpam, ilgiau pabuvus pamatau kad as nebegaleciau o gal ir nebemokeciau gyventi cia...gaila, bet tokia realybe..

    xinesax