• 30ats.

    Ar pamaloninate savo ginekologę?

    Mano ginekologė tokia visada susiraukusi, nekalbi, jau kai drėbs kokią frazę, tai net spaudimas užkyla... Tai eidama pas ją pirmiausia ant stalo dedu Rafaello ar Merci. Šypsena iškart, balsas paplonintas, net ranką ant pilvo švelniau uždeda. Nesakau, kad tai kyšis, bet tiesiog kaip iš to multiko, manau kad "mažos dovanėlės stiprina draugystę.."

    Linara121Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tas tai tikrai ,pvz as kai eidavau tikrintis tai toks gydytojas iskart piktas ko atejai as vis eidavau jai man skauda bet kai duodavau i kisene iskart gerai kad atejai,ateik jai kas vel:)nu zodziu juokingai atrodo ypac kai jau po visko,o kai reikia eit tave suprantu ,aisku geriau kad maloniau elges....

    Anonimas

  2. 5

    tai jo jau cia kysis,tokios cia ir duoda suprast atnesk arba busiu kaip zveris,tokiu daug yra,jai viskas gerai su vaikeliu nereikia kist nes nespesi,o jau kad kokios problemos reikia nes vaikas brangiau nei pinigai o siais laikais visi isizioja laukia pinigu....tai kai viena pazystama dirbo sesele pas gine tai tipo ji taip sakydavo jau tie saldainiai atsibodo nebeturiu kur det kad va moterys duotu geriau kokia 20lt butu kitaip....:)

    Anonimas

  3. 4

    Aš kai nėščia buvau, tai taip išėjo, kad mane prižiūrėjo dvi ginekologės, viena išėjo pensijon, tai net nespėjau kaip atsilyginti, o kita išėjo dekretan, kol aš pagimdžiau - tai nei vienai neišėjo duot. Nors planavau nunešti kokį lauknešėlį kaip PADĖKĄ po gimdymo, bet taip aplinkybės susiklostė.

    Lulu

  4. 4

    Nieko neduodu,vat tokios primokino tai sokolada,tai saldainiu,todel ji ir sedi susirauke,lauke kad kas ka atnestu.

    Jolka123

  5. 3

    tavo vietoj persirasyciau pas kita gibnekologe, kantrybes netureciau tiek. o tokio "nupirkto" malonaus bendravimo man tikrai nereikia..

    Adri

  6. 3

    Aš manau, kad irgi čia šioks toks kyšiukas:-). Aš tai pat neduodu nieko,jei nepatiktų šita,eičiau pas kitą:-).Ir taip rinkausi iš dviejų,kad šita ir ne jauniklė,tačiau labai gera ir maloni.

    aidaS

  7. 3
  8. 3

    nea, kazkaip nemegstu ir nemoku duot dovaneliu, ir taip jos geras algas gauna:)

    Kalnietiene

  9. 2

    Nemaloninu, ir cia tai jau ne "pamaloninimas" o pakistukes, kad ir smulkios, bet vistiek. Jos darbas, tegu ir dirba, o nereikalauja kazko uz ka turetu buti maloni. Tai tada ir maximoj, ar kitam prekybos centre neskim aptarnaujanciam personalui saldainius ir visa kita, kad jie maloniai aptarnautu, nusisypsotu, ir palinketu geros dienos.
    Labai teisingai anonimas parase, patys su tom "malonem" dovanelem ir kt. mes patys issilepinam gydytojus ir kt. valstybes tarnautojus. O paskui verkiam, kad be kysio prastai apziuri.

    Anonimas

  10. 2

    oi pritariu jums visoms!nera reikalo duot,patys isipratinam tai paskui ir jiem atrodo taip ir turi but.pries gerus 3metus man dare valima tai pakalbejus su palatoj gulinciom moterim suskaiciavom kad per viena diena vien is musu palatos ji gavo 1800lt.tada daviau ir as. Oho neblogai?ar ne? Tai nuo to laiko kad ir akivaizdziai reikalauja apsimetu kvaila! Kai as gausiu per diena tokia suma tai duosiu ir as!

    Anonimas