Atsakymai

  1. 4

    arba atsivezam is kaimu (darzoves) arba perkam prekybos centruose... nes man patikimiau nei turguje... labiau tikrinami

    Ausrute

  2. 4

    As uz. Turime senelius kaime, tad darzoves valgom ekologiskas :) Na, o prekybos centruose labai jau "pigios" tos ekologiskos prekes...

    Irma

  3. 3

    Stengiuosi pirkti kuo ekologiskesnes prekes. Bet labai abejoju ar prekybos centruose siulomos prekes yra tikrai ekologiskos. Ten jos labai pigios. Zinau pardutuvele, kur tikrai parduodamo ekologiskos prekes, tai ten kainos visai kitokios.

    trejetukas

  4. 2

    mano nuomone geri jie, bet ir brangus

    sandra

  5. 2

    stengiames gyventi ekologiskai. Darzoves atvezame is kaimo, o buitinius dalykus perku is skyriuko "sveiki produktai". Bent jau vaikams stengiusi pirkti viska is eko produktu: sampunai, dantu pastos, aliejukai, kremukai. Butines chemijos irgi nenaudoju, randu jai pakaitalus, indu plovykli perku ekologiska....

    mamyčiukas

  6. 2

    Dabar kai auga mažas kūdykėlis, pradedu rinktis, bet tik vaikučiui. Man nelabai įtikina, kad jos labai jau ekologiškos, bet gal nors kiek švaresnės nei eilinės prekės. Čia apie parduotuves. Geriausia išeitis - iš kaimo, giminių ar draugų, už kuriuos gali garantuoti.

    elegancija

  7. 1
  8. 1

    Retai tokius perku ir tai tik savo vaikiukui, o nuomones labai svarios neturiu. Ekologija gerai, bet kai kada ji buna brangoka arba nepatikima, pvz darzoves Maximoje. Girdejau tokias nuogirdas, kad ten tiesiog paprastas graziausias darzoves atrenka ir deda prie ekologisku.

    Agne