• 9ats.

    Jorksyrai. Jorksyru terjerai. Gal kuri nors auginate jorkšyro terjerų veislės šunyčius, labai norėčiau tokį įsigyti, tik kad visi labai jau brangiai parduoda :(( Gal kuri žinote, kur ir iš ko galėčiau nebrangiai įsigyti tokį šunytį?

    Labiau domintų patinėliai. Esu iš Lazdijų. Ačiū.

    snaigyteNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mūsų tai valgo viską ir dar pabandyk neduoti:-). O šiaip nėra labai brangu jį išlaikyti. Aš pirkau be dokumentų, bet buvo sveikas ir lig šiol sveikas. Be to elgesio sutrikimų niekada neturėjo ir neturi. Labai geras ir meilus. Pasiilgsta be proto. Viską supranta.

    aidaS

  2. 1

    esu girdejus atveju,kai nusiperka pigiai,po kiek laiko suo suserga ar mirsta,tad jei nori tokio suns,turesi moketi nemazus pinigus.jei nori pigaus,prieglaudose pilna suniuku,kuriems reikia seimininku.

    bantukas

  3. 1

    As turiu toki mazyli.Bandyk per skelbimus ieskoti juk ivairiu kainu yra.Man idomu kas tas nebrangus?gera suni labai pigiai nieks neatiduoda.o maisyti daznai turi elgesio sutrikimu.

    lolitaaa

  4. 1

    Na ieškok internete,aš prieš tris metus nusipirkau už 700 lt.Aišku negrynaveislį,bet daug gražesnis nei veislinis.

    aidaS

  5. 0
  6. 0
  7. 0

    o koki ar mergina ar berniukas domintu

    Anonimas

  8. 0

    Turejau triju savaiciu kosmara,pavadinimu jorksyro terjeras....Is geros sirdies,ir is meiles sunims,apsiemiau priziureti jorksyra. Maniau nuprotesiu.Ar dziaugiasi,ar issigasta ko vis mysciojo.Namie mazas vaikutis,o visi baldai apdergti.Siaubas,kiek as viska dezinfekavau,kai ta suni pasieme..
    Siulau apgalvoti dar karta savo pasirinkima,pries perkant sios veisles suni...
    Aisku,kiek zmoniu,tiek nuomoniu...;)
    Sekmes paieskose...

    Anonimas

  9. 0

    hm .. o kiek kainuoja toki maza lepuneli islaikyti ?

    Anonimas