• 15ats.

    Ar yra mamyciu kurios bando suliekneti?

    sweikutes. Ziuriu grupejo niekas nieko neraso, tai nusprendziau pasiteirauti cia. Ar kuri nors dabar bando numesti nereikalingus kg? kaip tai darote?

    vanilinkaSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As baigiau savo lieknejima besiruosiant pavasariui. Laikiausi Vaikules dietos, po pertraukos Japoniskos dietos. Rezultatai akivaizdus.

    kvapni_feja

  2. 2

    sportuoju,nes dietos organizmui negerai

    sandi

  3. 2

    dabar kai pasiekiau norimo rezultato geriu zalia arbata 4puodukus per diena neskaitant vandens.arbata gerina medziagu apikaita.rezultatas negrizta svoris(thiu,thiu nusispjaunu) :-)

    daugiavaike

  4. 2

    as laukiu kada pagimdysiu tada pradesiu mazinti porcijas ir ligi 18val valgyti tiktai

    Anonimas

  5. 2

    gerk vandeni, kai uzsimanai valgyt

    raima

  6. 2

    as liekneju siuo metu,laikausi japoniskos dietos.Rezultatai matosi

    ruta26

  7. 1

    bandau...tik nezinau kas is to gausis...stengiuosi valgyti liesiau,maziau,po daugiau kartu,po 18 val.nebevalgau ir dar geriu daugiau skysciu:)) anokia cia dieta,bet gal nors siek tiek pavyks numest,juk visgi arteja vasara...

    vitalijus

  8. 1

    Aš taip pat pradėjusi maistą žiūrėti, paskui sakiau pabandysiu tą japonišką. Svarstyklių neturiu, tad spręsiu iš savijautos ir laisvėjančių rūbų ar pasiteisins tos dietos.

    Lulu

  9. 1

    Sportas, mazos maisto porcijos, daug vaisiu ir darzoviu ;)

    Anonimas

  10. 1

    daival, ivesk cia mamanijoj i paieska"japon diet" ir ismes - maciau yra vienos mamos ikelta ta dieta, o ir per google gali susirasti. ten raso viska nuo... iki... ;)

    romantike