• 19ats.

    Kokio nesveiko maisto pradejote noreti kai tapote nescia?

    As tai labai pradejau noreti traskuciu nors zinau, kad tai labai nesveikia bet kartais pasmaguriauju. o ko jums emesi labiau noreti nestumo metu? :)

    ediluk32Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Oi,mane tai traukia ant picu,cebureku,kibinu,submarinu :) anksciau juos miegau,o dabar dar labiau.Vyras jeigu eina i parduotuve,jau zino kur uzeit ir ka atnest :)

    Jolka123

  2. 3

    pradzioj kai pastojau labai norejau astraus maisto, po to norai keitesi vos ne kas savaite.. nesveiko maisto stengiuosi nevalgyt, tik pora kartu pica pasmugariavau, bet va keliaujant Indijoj, buvo tokiu momentu, kai labai norejau valgyt, bet gatves maistu rizikuot nesinorejo,tai teko traskuciu pirkt ir Mc'Donalde valgyt :( tada tai buvo geriausia iseitis is blogiausiu..

    safariE

  3. 3

    man nebuvo tokiu poreikiu kaip valgiau taip ir tebevalgau

    Anonimas

  4. 3

    labai norėjosi picos :) dar kaip ir sakei traškučiai traukė:)

    Ineta_

  5. 3

    prie hamburgeriu traukia, anksciau tokio didelio noro jiems nejauciau :) bet stengiuosi ju nevalgyti, nors kartais pasmaguriauju :))

    Adri

  6. 3

    Bet mane idomiai traukia tik prie vienos rusies " oho " traskuciu , kai pagalvoju apie kitus nei nesinori :) idomiai cia, jauciu kad ir as jau pilneju nuo ju....

    ediluk32

  7. 3

    kad nebuvo jokio ypatingo noro pastojus, atvirksciai i nesveiko maisto puse net paziureti nenorejau...

    Lukniukas

  8. 3

    visa nestuma nenorejau jokio vadainamojo nesveiko maisto, kadangi ir siaip nesu net ragavusi tokio maisto kaip pvz pica, hamburgeriai, kazkaip nuo vaikystes buvau pratinama prie "tikro" maisto, o paauglysteje net nebekilo noras tokio ragaut del figuros ir sportu :D

    umile

  9. 3

    nestumo pradzioj is vis nenoredavau valgyti. Dabar kartais saldumynu kartais vaisiu norisi.

    Lanta

  10. 2

    as labai noredavau traskuciu ir cezyru.Negaledavau iseiti is parduotuves ju nenusipirkusi

    ginnta