Atsakymai

  1. 3

    paprastas tas mano stilius, niekuom neissiskiriu is minios :) sijonu nenesioju, sukneles irgi labai retai, patinka dzinsai, kelnes, palaidines - atviresnes, uzdaresnes (pagal proga, pagal nora ir ora :))) ), megztukai - paprastesni, puosnesni, ilgesni, trumpesni... vasara - sortai, bridzai, bliuskutes... patinka ir laisvalaikio apranga, sportinis stilius. batai patinka ir zemi, ir aukstakulniai, ir sportiniai... zodziu misrus stilius vyrauja :)) spalvos irgi ivairiausios patinka, bet labiau i tamsuma... tiesa, labai nepatinka klasikinis stilius, neturiu net tokiu rubu. dziaugiuosi, kad net darbe nesu priversta rengtis klasikiniu stiliumi, nors ir sedziu kontoroje. man tai senmergiu ar senu bobuciu stilius...

    romantike

  2. 3

    sijonukai ir aukstakulniai,ko anksciau isvis nenesiodavau

    ruta26

  3. 2

    as tai dievinu dzinsus,grazu,madinga,patogu ir praktiska,siaip aplamai kelnem teikiu pirmenybe,sijonu ir sukneliu nemegstu:)) visgi,jeigu apie stiliu kalbant,tai megstu klasikini stiliu,nesportiska,avalyne nesioju zema pakulne,nes pati esu lb auksta,nors visada patiko kulniukai,bet deja ne man juos nesiot:))

    vitalijus

  4. 2

    megstu moteriska stiliu, tik nesukaustyta klasikos :) patinka sijonai, sukneles, aukstakulniai, iskirptes, taip pat labai man grazu kai buna grazus treningai :)) tai nestumo metu ant ju ir perejau, su aukstakulniais juk nepavaiksciosi :)

    Adri

  5. 1

    sukneles, sijonus, na stilius manau mano toks daugiau romantinis

    JessyLei

  6. 1
  7. 1

    Dzinsiukai , maikutes, kedukai , ir dzemperiukai . Dar uzsidedu ir sportini kostiuma :))

    Spinduliukas

  8. 1

    Mano stilius klasikinis, patinka sijonai, sarafanai, suknelės, kelnės, dažniausiai aviu aukštakulniais, bet kai einu su vaiku, tai žemesne pakulne batus apsiaunu. Patinka švarkeliai, kostiumėliai, bet čia į darbą einu su kostiumėliais. Kedai, treningai tik sportui.Džinsus nešioju, aptemptus megztukus ar bliuskutes.

    iinnggaa

  9. 1

    Labai ivairiai rengiuos , kasdienai p parduotuve ar kitur dzinsai , megstukai , maikutes , kartais tunika su timpom , Jei proga tai suknytes kokios , aukstakulniai....

    Mazute

  10. 1

    Man svarbiausia, kad būtų patogu. Sijonai ir suknelės - tik vasarą, kitą pusę metų iš velvetinių kelnių ir džinsų neišlendu.

    marcipana