• 9ats.

    Mamytes, as buvau pas savo akusere, nes truputi pradejo niezeti prie lytyniu lupu. Ji mane apziurejo, pasake, kad uzdegimo nera, jokio kvapo nera, isskyru kaip varskes nera. Sake plauti su drugnu vandeniu kas vakara.Ir sake vaikeliui tikrai nepakenks. Nes ji ir meginuka kazkoki eme. Niu apziurejo tikrai atsakanciai. Ar taip gali buti? Gyvenam ne LT mes.

    VikutukasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man buvo lygiai taippat ir daktarai sako kad buna taip nestumo metu ir kad normalu perstejimas ir tt man irgi taip pora kart net buve tai su ramunelem prausiausi arba su jodu aisku jo lasa imest i vandeni silta reikia kad nenudegintu :) ir praeina :)

    lover19

  2. 2

    man yra taip buvę, bet per laiką supratau, kad nuo aromatizuotų įklotėlių.

    Linara121

  3. 2

    patarčiau pabandyti arbatmedžio aliejuku(tea tree oil) patepti - tikrai nekenkia niekam - nei kūdikiui, nei tau. o niežėjimą nuims jau po kelių patepliojimų... man taip patarė - visą nėštumą nebuvo jokios pienligės, tik pradeda niežėti - pasitepu... ir neišsigąsk, jei pirmą kartelį pakaistų ten truputį ar paperštėtų - nieko baisaus. beje, ir mano ginė pritarė, kad taip gydžiausi, vis geriau nei vaistai ir neniežti :)

    Ineta_

  4. 2

    pritariu kitu nuomonei,palaikyk svara "ten"gali kelis kartus per diena su virintu vandeniuku plauti.gulejimas prie gero nepriveda eik igryna ora,pasivaiksciok

    daugiavaike

  5. 2

    Siap sake gali buti ir nuo gulejimo, nes tikrai mazai judu as.Sake judeti daugiau man.

    Vikutukas

  6. 2

    na jei tave apziurejo nuo iki, tai vadinasi tikrai nieko blogo, o ir meginuka/tepineli paeme, kuris patvirtino, kad nieko rimto. siaip nestukem daznai isskyru pagauseja (tai normalu), tai gal del to ir paniezti truputi. laikykis elementarios higienos, oro vonias pasidaryk ir stebek save. jei situacija nesikeis vel pasikonsultuosi su savo gydytoja ;)

    romantike

  7. 2

    O seniai jau toks niezulys ? gal tik tik pati pradzia kokios bjaurybes pienliges ? Gal tikrai devejai kokius stringus sinteninius ar siaip iprastas kelnaites sintetines ?
    Pamegink praustis kelias dienas visiskai be jokios duso zele ar muilo kad dar labiau nesujautrintum tos vieteles , ir pamegink nusipirkt koki "femfresh " prausikli ar koki panasu ir tik su juo visa prauskis ?

    Mazute

  8. 1

    Kai niežti be jokių priežasčių, dažniausiai tai alergija, ji būna nuo intymios higienos prausiklių, visokių kvapnių muilų, įklotėlių, sintetinių kelnaičių, net tualetinio popieriaus. Patariama praustis stipria juoda arbata, jei labai jau reikia - ūkiniu muilu.

    marcipana

  9. 1

    man atrodo gali nepergyventi tiesiog gerai pagalvok gal pakeitei duso zele ar galu gale kelnaites sintetines (naujos)

    Anonimas