• 6ats.

    eile i vaiku darzeli

    mano sunui vasara bus 3 metai.pries 2 metus ji uzrasiau i eile darzelyje.turetumem ji pradet lankyt si rudeni.bet siais metais as dar negalesiu leisti vaiko i darzeli.o kitu metu rudeni jau noresiu.ar darzelyje mus kitais metais priims?ar turesim vel stoti is naujo i eile?

    daivuskaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pastaba:
    1. Kai ikimokyklinio ugdymo įstaigos lankymo pradžia nukeliama (prašymas pateikiamas raštu), prašymo pateikimo data laikoma pirmojo prašymo data.
    2. Apie ikimokyklinio ugdymo įstaigos lankymą ar nelankymą būtina informuoti ikimokyklinio ugdymo įstaigos vadovą iki birželio 1 d. Nepranešus apie tai, vaikas išbraukiamas iš sąrašo, jo vieta neišsaugoma.

    _Lika_

  2. 3

    jau dabar turi vaz ir derinti kol nevelu,nes paskui sakys kad isanksto nepranesei.

    daugiavaike

  3. 3

    mums būvo panaši situacija tai reikėjo stoti iš naujo į eilę, bet dažniausiai jau metus į priekį vaikučių prirašytos eilės nemažos ir sunku būtų patekti...Nebent išimtis būtų gražiai susitarti su direktore,arba pavedzioti vaikuti po kelias valandas i diena ir pan...moketi uz darzelio lankyma ir tokiu budu pratemti ir issaugoti savo vikuciui vieta...Nes norinciuju daug ir jeigu nesitarsite su direktore ir nevesite tada kai uzsirasete vieta tiesiog pereis kitam maziukui....Bandykite derintis...;)

    Pearl

  4. 2

    is kokio miesto esi daivuska?pas mus cia tauragej tai galima uz 200lt patekti i darzeli. drauge anadien nuejo ir jos vaikui direktore ''atrado'' vieta ...

    raimike

  5. 2

    jeigu praleisite vaikui atėjusią eilę, teks iš naujo vietos prašytis. ir kažin ar per 3 metus pateksit. Mūsų eilė kai atėjo, direktorė pasakė, kad lankykit nors iki pietų. jei ne, jūsų vieta bus užimta.

    Linara121

  6. 1

    i eile geriau atsistoti,kol dar laukiates,nes siaip sunku su tais darzeliais

    reda29