Atsakymai

  1. 3

    israse ir geriu Noriday,man patogiausias apsisaugojimo budas

    sandi

  2. 3

    as kol maitinau geriau azalia, kai baigiau maitinti gine israse lyndinette20, man labai patogus apsisaugojimo budas

    princesiuke

  3. 3

    Aš gėriau Mercilon. Tiesiog daktarei pasakiau, kad esu jas bandžiusi, ir jos man tiko ir patiko. Ir tuo viskas baigėsi, ji manęs neįkalbinėjo kokių kitų vartot. dar pagyrė, matai, sako - smagu kai moterys pačios domisi viskuo, kas su jų sveikata susiję.

    Linara121

  4. 3

    na man patogiausias būdas - tabletės, tai ir vėl jas gersiu... ilgai taip saugojomės, o baigus gerti, greit pastojau... man tiko lyndinette20 kokias dabar gersiu - dar nežinau. jei tau nėra poreikio tabletėlėms, tai jai taip ir pasakyk - juk pilna kitokių apsaugos būdų... man tai tiesiog nepatinka sargiai, o spiralių irgi bijau... :)) nedaug kas ir belieka...:))

    Ineta_

  5. 3

    kokias paskyre,tokias ir geriu

    ruta26

  6. 2

    geriau azalija,nes maitinu dar bet meciau nes du menesius tepliojo ir nesimate pabaigos

    Kalnietiene

  7. 2

    Geriu Novynete,patinka kontraceptikai,nes sureguliuoja menesines,sergama vos 3 dienas,ir be abejo apsaugo nuo nestumo,tikrai dabar neplanuojam leliuko,tad pasiryzau gert KT,spirale gal ateityj isidesiu...

    pinakolada

  8. 1

    negeriu jokiu,kitais budais saugomes:)) esu pries tas tabletes,nes kai geriau tai naudos mazai buvo...tik,kad cikla sureguliuodavo tuo metu ir tiek,jei maziau butu salutiniu pojuciu gal ir pakeisciau nuomone,o dabar tai ne.

    vitalijus

  9. 1

    geriu yarina,nes man tai patogiausias budas saugotis,kadangi nuo "gumyciu" iskart alergija prasideda,persti..dar planuoju zieda gal naudoti,sako patogu..

    bantukas

  10. 1

    Negerk, jei tau nereikia, čia tik pelnas farmacininkams ir gydytojams. Ilgalaikės hormoninių kontraceptikų naudojimo pasekmės gali būti liūdnos, jei ne mums, tai mūsų vaikams.

    marcipana