• 23ats.

    Kas yra jums laimė?Ar jaučiatės laimingos?

    Pati plačiąja prasme esu laiminga.Sako mes patys kuriame savo laime,norėjau šeimos,dabar turiu,norėjau meilės,radau.Laimė susideda iš mažų dalykų,tiesiog reikia juos mokėti pastebėti.Gyvenimas tai dovana,reikia mokėti ją mylėti.

    raganaiteLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Man laime yra mano seima esame visi sveiki,mylime vieni kitus,kartu siekiam tikslu,padedam vieni kitiems,tiesiog jauciuos laiminga apsupta vaiku ir vyro silumos.siuo metu visa tai turiu ir esu laiminga,nes mano vaikai ir vyras taip pat yra laimingi.Manau laime yra tada,kai turi ja su kuo pasidalinti:)

    Bosiene

  2. 6

    visu pirma man didziule laime, kad as ir mano artimi zmones yra sveiki. antra - kai esu mylima mama, mylima dukte, mylima sesuo, mylima drauge ir t.t. ar gali buti nelaimingas? tad sutinku, kad kai zmogus myli ir yra mylimas jis yra ir laimingas...

    romantike

  3. 6

    Jauciuosi laiminga,laime - pilnavertiskumo jausmas,ramybe,kai tai apie ka svajojai visa gyvenima dabar turi :) laime vakare paguldyt,pasupuot savo atzalele,o ryte pabuciuot mylima vyra.

    pinakolada

  4. 5

    taip as jauciuosi laiminga:) man laime - seima ir namiskiu sveikata, kuomet esame visi kartu ir sveiki esu pati laimingiausia:)o materialus dalykai ir visa kita tik pliusiukas prie laimes.

    barskute

  5. 5

    man didziausia laime, kai visi sveiki esam. dar labai pergyvenu ir del broliu, mamos. jei jiems sekasi gerai bunu labai laiminga. bet siaip sveikata didziausias dziaugsmas ir as tai ivertinu. dar bunu labai laiminga kai sunus pribega, apkabina arba kazka ismoksta naujo

    padraika

  6. 5

    Romantike sutinku,meile labai svarbus dalykas gyvenime...bet vien ja sotus nebusi,ar galetu pvadint save laimingu tas kuris tarkim turi dideliu,paskolu,skolu,ir prarades darba ir isleides vyra i uzsieni,mylek nemylejes jei visa tai isgyventu zmogus tikrai laimingu nepasijustu :) bet kad meile svarbu...pritariu visu 100proc

    pinakolada

  7. 5

    visokiu buna dienu,labiausiai siuo metu mane dziugina kiekvienas mano maziuko laimejimas,kad ismoksta kazka naujo,tiesiog tai neikainojama laime:))

    sandritute

  8. 5

    Na man panasiai, laime yra tai, ko tu visa laika nori ir atejus laikui gauni:) kai visi poreikiai yra patenkinti:) Kai nieko netruksta..:) Mazos smulkmenpos man atnesa didele laime ;) turiu omeny kazkoks naujas pirkinys :) Kai vyras maloniai nustebina..:)
    Esu tikrai laiminga, kolkas viskas sekasi gerai, neturiu net kuo skustis :) Smagu tiesiog, kai po dideliu vargu ir stresu ir visokiu kitokiu neigiamu emociju ateina laime :)

    _Lika_

  9. 3

    laime susideda is menkiausiu laimejimu,dziaugsmu savo ir kitu.siuo metu esu laiminga bedos praaiti

    daugiavaike

  10. 2

    man laime yra mano seima:vyras,dukryte,mama,tetis,sese,brolis...taip jauciuosi laiminga,esam sveiki,o tai svarbiausia,o pinigai kazi kiek laimes neprideda,uztenka ju tiek kiek yra,svarbu patenkinti svarbiausius poreikius,esam sotus,apsirenge,turim kur gyventi,o svarbiausia,kad turim vienas kita,nes budamas vienisas,kazin ar gali buti laimingas...

    vitalijus