Atsakymai

  1. 5

    manau visoms mamytems tai buvo problema, gal po truputi po truputi ir išmoksim.

    jurgita

  2. 4

    pas mane ta pati situacija

    Erika

  3. 3

    SUGALVOKITE KĄ NORS KITĄ

    Deimax

  4. 3

    Ir maniskis be dantuku, bet grauzia viska (obuoli, duona, baranka) tik duok, o kosiu nenori.

    Ausra

  5. 3

    nenusimink-mes ir dar be dantuku :)))

    Rita

  6. 2

    o mes nuo 4 mėn. košes pradėjom valgyti ir kažkaip be problemų. Mat jau du dantukus tuo metu turėjom. Nuo 6 mėn. pradėjau tik trinti šakute arba grūstuvu, tai dar rupesnė pasidarė. Tai tik dėl to, kad dar 4 dantukai išdygo.
    O tu košes blenderiu plaki? Ar pirktines duodi? Gal neskanu, kad žiaugčioja? Kantrybės:)

    elegancija

  7. 2

    pas mus kai atsirado 4 dantukai ji pati pradejo noreti viska griauzti,tad ir pradejau jai duoti sausainuka, desrytes,vaisiu as pati atkasdavau po gabaliuka ir duodavau,o dabar jau ir koses kruopu valgom netrintas tik labiau suvirusias.Nereikia noreti kad is pirmo karto vaikui patikru kad kazkas stringa gerklytej:)po truputuka priprasit:)

    iirina

  8. 2

    pamiršau paminėti, kad mes neturime nei vieno dantuko, nors mums jau 8 mėn gal dėl to dar nėra noro kažką griaužt ar kramtyt;)

    pupa34

  9. 2

    pas mus ir tas pats buvo.Nezinau kas mums padejo iveikti sia problema bet dabar jau valgome rupesni maista.Gal tiesiog vaikui ateina tas metas kada jau ima pripazinti pasikeitimus :) Sakyciau noras grauzti paciam obuoli,duoniuka,sausainuka cia padare savo :) Is pradziu atkandes gabaleli ziaukciodavo, paskui laikydavo burnyteje,galiausiai pradejo mokytis kramtyti.Mums 9 men tai tik pries kokias pora savaiciu ivyko tas luzis :)))
    Sekmes mokinantis :)

    Rita

  10. 2

    Maniskis ziaugciojo net nuo kosiu, nors ir labai skystas dariau. Bet po biski po biski ir iprato. O siaip dar duodu pagrauzti juodos dziovintos duonos be priedu. Tai kiek ten jam nusiryja nezinau, bet taip net specialistai rekomenduoja, kad ismoktu kramtyti ir ryti.

    Ausra