• 14ats.

    Sveikos, mielosios :)) Ar gali būti nors menka galimybė, jog laukiuosi, jei mėnesinės vėluoja jau 3 dienas? Ar dar per trumpas laiko tarpas? Nors krūtinė labai jautri, ir kartais jaučiu keistus spazmus pilvo apačioje, tačiau mms niekaip nesulaukiu...

    snaigyteNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    per mazai laiko praejo kad kazka sprest nors tikimybe yra kad gali but ir pastojus :)

    lover19

  2. 1

    Dar mazai laiko praejo,jei savaite nebus menesiniu,tada darikis testa.

    Jolka123

  3. 1

    Gal taip,o gal ne is kur mums zinoti pasidaryk testuka ir zinosi.

    Bosiene

  4. 1

    manau didele tikimybė kad laukiesi ;) Linkiu kad taip ir būtų o tada galėsime tave sveikinti ;) man jau sekančią dieną nesulaukus mms jau rodė tegiamą ypač jeigu mėnesinės būdavo reguliarios ;) Sėkmės išvysti vaiduokliuką ;)))

    Pearl

  5. 1

    Ciklas reguliarus pastaruosius 9mėn. Kadangi vartoju folio rūgštį. Testuko dar nesidariau, kadangi nežinau ko tikėtis, neimu džiaugtis per anksti :) Norėjau išgirsti Jūsų nuomonę. Rytoj žadu nusipirkti testuką ir poryt iš ryto jį pasidarysiu :) Bus 5 dienos, kai vėluos mms. Na vis tiek tikiuosi, jog bus teigiamas :))

    snaigyte

  6. 1

    Visko gali but , o nesidarei testo ?

    Mazute

  7. 1

    pasidaryk testuka, nera jie juk tokie brangus ir suzinosi kas ir kaip...

    Lukniukas

  8. 1

    Na,jei ciklas reguliarus,tai gal ir gali buti,bet jei ne,tai abejoju.Pas mane,kai nereguliarus,tai praeita menesi,velavo gal 9d,si vel veluoja.

    jurraa

  9. 1
  10. 1

    dar mazai menesines veluoja, bet tikimybe siokia tokia yra. dar luktelk keleta dienu ir jei mmm nesulauksi bandyk darytis testa ;)

    romantike