• 6ats.

    mamytės parašykit receptukų kaip ruošiate košes savo mažyliams.mums jau 8 mėnesiukai , tai gal to amžiaus vaikms receptų parašytumėt.ačiū

    pupa34MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    VISKĄ VALGYKITE, KĄ JŪS VALGOTE, TIK TRINTOJ FORMOJ IR AIŠKU VIRTĄ.

    Deimax

  2. 4

    as kruppu koses verdu vandenuke, kartais paskaninu kokia uogyte ar obuoliuku (idedu i isvirta kose ir sutrinu kartu ). I ryzius idedu dziovinta slyva, kad viduriukai neuzkietetu.
    O darzoves sudetingiau, labai dabar nera is ko virti. Tai dazniausisi buna :bulve, morka, moliugas, jeigu be moliugo, tada idedu gabaliuka svoguno (svoguna paviriu su darzovemis kokias 5 min.). Truputi idedu saldytu petrazoliu. Dar buna kopusto gabaliuka idedu, ar sparaginiu pupeliu (bet reciau).
    Skurdus meniu mano maziaus, laukiame sveziu darzoviu, tada atsigriebsim :)

    mamyčiukas

  3. 3

    as kosytes verdu panasiai kaip rase mamiciuk ir elegancija. o va kai jau prades valgyti viska tada ir meniu padides.

    ausra2

  4. 2

    Agne, o kokiame pieniuke košes verdi? Nes aš vis dar vandenyje verdu arba pirktines pieniškas maišau.
    Tikrai, kaip sakė mamičiukas, didelio meniu mažiukams nėra:(

    elegancija

  5. 1

    na mes kolkas dar darzoviene valgom (bulves, morkos, kopustelis) pabandysiu dar zirneliu det... turiu savu saldytu... pries septinta men. pradesiu dar mesytes duot (pakaitom versiena, jautiena, kalakutina) o pries astunta planuoju jau ir kruopiene, kaip antra kosyte virti... kazkaip nepasitikiu tomis pirktinemis... ir lauksim svieziu darzovyciu ir vaisiu :)

    Ausrute

  6. 0

    Ziurint, kokias koses. Jeigu kruopu, tai verdu piene paprastus ivairiu grudu dribsnius ir biski sviestuko. Jeigu darzovienes, tai pirma isverdu mesytes, tada idedu visokiu darzoviu, truputi alyvuogiu aliejaus, o kai isverda, tai viska sumalu ir psio. :)

    Agne