• 25ats.

    Vyro kodavimasis nuo alkoholio. Gal esate susidūrusios, ar girdėjusios, kur taip daro, kokios kainos ir kokios garantijos?

    Gal žinote tikslius kontaktus, adresus, tel. numerius kur kreiptis.

    Linara121Vyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano pazystamas daug metu gere viska is namu nese gerdavo net vaistini spirita ir padejo jam tik mano tevas uzsiemes su juo grieztai ... buvo beveik viska zmogus prageres po tevo uzsiemimo su juo ir dar plius uzsikodavimo zmogus susigrazino seimos pasitikejima darba zmoniu poziuri i ji kitoki ir gryzo i savo vezes iki sios dienos neisgeria nei laso :)

    lover19

  2. 2

    visu pirma ar vyras pats nori negerti,jei tik tu tai nieko nebus bus tik laikina.oi uzjauciu tave.mano vyras lanke anoniminius(AA)ten visi tokie renkasi dalijasi savo problemomis,bedomis ir bando isgyventi diena be gerimo.
    kiek zinau yra klaipedoj "5 aukstas"ligonine kur isvalo krauja,ten guli apie 3sav.
    mano vyras be kodo db negeria(thiu,thiu nusispjaunu) jau beveik 8metai. jam reikejo stypraus sukretimo kad nusprestu.
    tai linkiu sekmes is visos sirdies.

    daugiavaike

  3. 2

    nieko negaliu patarti...tik kazkada mano eksvyras istojo i AA,bet greitai viska trenke... noriu pasakyti,kad jei pats zmogus nenores,tai niekas jam nebepades...o jei uzsikodaves prades gerti,bus tik daugiau problemu...buvo mano dede uzsikodaves,bet niekada nieko nepasakojo,labai slepe ta dalyka...

    Anonimas

  4. 2

    prisijungiu ir as prie tavo klausimo,man teva uzkoduot reiketu, gaila zmogaus,gyvenima sau gadina, laukiam informacijos...

    Kalnietiene

  5. 1

    drauge saviski kodavo,veike gal metus kol vel neuzsivede gerti,pades tik tol kol pats to nores:(kiek zinau kaune privaciame kabinete kainavo jei nebijau sumeluoti kelis simtus litu

    Anonimas

  6. 1

    pazystu zmogu kuris uzsikodaves negere 3 metus.kur kodavosi ir kiek kainavo,negaliu pasakyti,nes nezinau.Bet po 3 metu isgere kaip isgere tai geria jau 5 metus..ir daug..

    Fantazija

  7. 1

    Mano krikštatėvį kodavo 3 mėn., bet negėrė tik 2 mėn., o po to kaip niekur nieko toliau gėrė ir viskas. Visus veikia skirtingai. Jei žmogus valios neturi, tai koduok nekodavęs nepadės.

    aureliukas

  8. 1

    Sutinku su tom,kurios sako,jog pats zmogus turi to noreti.As su vyru turiu ta pacia problema.Viena karta kodavosi Kaune 3 metams,istempe 1,5,po to daug kalbu,asaru pykciu kol susikaupe dar vienam,jam reikejo berods 2 sav buti negerus.Vaziavom i Druskininkus pas psichiatre ,kuri daug kalbejo,aiskino,pavyzdziu dave,veliau liko dviese ir nelabai zinau ka jam ten dare(sake turi likti tarp ju) kaina 600lt.Laika galima pasirinkti patiems.ir einant jam i pabaiga vel atvaziuoti ta koda pratesti.Kainos skiriasi nuo kodavimi budo,rode kaininka,bet nepamenu,bet zinau,kad ir akupunktura gali naudoti,priklauso nuo zmogaus.Dar Vilniuje koduoja,reikia buti negerus10d,kaina lyg 350 ar 450lt.Jai domina rimciau,rasykit i az,duosiu kontaktus.

    jurraa

  9. 1

    as ir turiu pazystamu kurie uzsikodave tam kartujGERAI ,BET PO KIEK LAIKO VEL GRYSTA PRIE SNAPSO

    jasulaitiene

  10. 1

    pasikartosiu ka ir sake visos turi noreti pats zmogus tam kodui...pas mus gimeje keli tokie yra, vienas ejo koduotis parnese dokumenta viskas lyg tvarkoje o pasirodo is tikro papirko gydytoja gavo dokumenta bet neuzsikodavo, kitas uzsikoduoja kol yra kodas negeria pasibaige kodas ima kaip reikiant, o kuo tolyn tuo labiau jau net kodas nepadeda nes prie jo priprantama, o vienas gydyrojas pasake jog jokiu kodu nera tai tik psichologija jei zmogu paveiki psichologiskai tai gerai o jei ne tai tas kodas net neegzistuoja. aisku yra isimciou kur uzsikodave jau negeria daugybe metu bet tokiu nera daug, pats asmuo turi noreti. juk yra be kodo ir visokiu kitokiu vaistu bet jiems irgi reikia oro, pazystama duodavo tabletes vyrui slapcia aisku gerimai sumazejo bet jam soko dabar ant proto viskas. alkoholis baisus dalykas kai ininki is jo issikapstyti reikia stiprybes ir artimuju pagalbos, paramos

    Anonimas