• 34ats.

    Ar jusu namu grindis dengia kilimai?Kam teikiate pirmenybe:kilimams,kiliminiams takams,ar is viso ju nemegstate?

    Man graziau,kai grindys yra ''plikos'',grazus laminatas ar parketas,maziau dulkiu,grynesnis kambario oras.Kokia jusu nuomone sia tema?

    vitalijusInterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kuomet nusipirkome buta vienas kambarys buvo su kilimine danga. Mes ja pakeitem po 3 m, sudejome plaukiojanti parketa. Man taip graziau ir taip dulkes nesikaupia ir lengviau grindis priziureti

    ginnta

  2. 3

    pas mus nera kilimu tik is abieju pusiu prie lovos turim maziukus ,seip laminatas virtuvej plyteles ir koridori,kilimai is mados iseja ir dulkiu rinkejai

    Anonimas

  3. 2

    kilimine danga tik prieskambary,bet svetaineje po stalu noretusi kokio nedidelio kilimo,tiesiog jaukiau tampa kazkaip:) visur kitur laminatas..

    bantukas

  4. 2

    kai gyvenom bute, grindis buvom dengę kilimine danga. žinoma, daug priežiūros, bet kojoms labai miela buvo. persikėlėm į nuosavą namą, išsiklojom laminatu. kilimas (ovalo formos) yra tik vienam kambary - pas 9 m. dukrą. žinoma, kai reikia jį valyti, dukrytė užmaištauja. tada nešu lauk kilimą, o kai kambarys būna išvalytas, išpurtytą parnešu atgal.

    Linara121

  5. 2

    dideliu kilimu nemegstu , man jie turi buti tik nedidukai kad padet po staliuku .

    lina38

  6. 2

    parketas yra geriau kaip ir rase bent dukles matos o i kilimus visos dulkys susigeria ir jomis kvepuojam po to , tad manau yra geriau grindys , jei reikia vienur ar kitur nedideli kilimuka pasitiest galima

    Mazute

  7. 2

    Kilimai...menkas malonumas juos kaskart prižiūrėti kai maži vaikučiai namuose,bet kadangi grindys pas mus šaltos tenka šaltuoju metu juos tiesti ir nors tokiu būdu palaikyti šilumą kojoms...Vasarą kai karšta kilimus sudedame ir būname be jų ;)

    Pearl

  8. 2

    Niekas nedengia,parketu dziaugiames:) jokiu dulkiu kaupikliu,jokiu kilimu erkyciu,esu pries kilimus,na nebent uz naturalu avikaili :)

    pinakolada

  9. 2

    kadangi pas mus grindys nekokios,tai dengiam kilima.kai pasidarysim geresnes grindis,tada manau jau nereikes

    nesvarbu

  10. 2

    Seniau buvo kambarys išklotas kilimine danga, tai nieko baisiau nėra, kai reikia ją plauti keliais ir rankom kruvinom. Todėl dabar yra "plikas" laminatas ir esu be galo patenkinta ir nesikaupia dulkės, yra mažas kilimėlis koridoriuje prie durų ir dar vienas svetainėje po staliuku.

    iinnggaa