• 8ats.

    www.lavinantys.lt

    Ar perkat sioje internetineje parduotuveje? As pirkau kelis zaislus is sios parduotuves, tai nenusivyliau :)
    Be to uzsiprenumeravau ju naujienlaikrasti, tai kiekviena menesi atsiuncia puikiu pasiulymu vaiku lavinimui.

    SangeApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    esu žiūrinėjusi dėl įdomumo. tiesiog pastebėjau, kaip kažkas čia jau paminėjo, kad tokių pat gali rasti net Senukuose...

    Linara121

  3. 1

    Esu pirkusi kelis kartus. Pritariu, kad kai kas yra pigiau, bet kai kas ir brangiau. Man tik nepatinka, kad pašto išlaidos didelės, kuo daugiau perki, tuo didesnis mokestis, nu atsiet dėl svorio, bet būtent tos siuntimo išlaidos ir atbaido.

    bum

  4. 1

    nieko nesu pirkusi, bet kartais paziurineju. kainos kaikur "pagerintos". beveik identiskus Senukuose esu maciusi ir pigesni, bet siaip is tiesu geru dalykeliu yra...

    romantike

  5. 1

    as tik pasiziuriu kokiam amziui kokie zaislai rekomenduojami, siaip man atrodo kosmines kainos ten visko ir tikrai sukeltos pvz vienos knygeles (neminesiu pavadinimo), kuria knygyne pigiau isigyjau...

    Lukniukas

  6. 1

    uzmeciau aki,reiks atidziau paziureti,bet reikia laiko,tiek daug visko :) Tikrai yra neblogu dalyku ir normaliom kainom:) Gal galetum pasakyti konkreciau ka pirkai,kuo likai patenkinta :)

    jurraa

  7. 0

    mes turime kelis daiktelius is sios parduotuves :) Man ji patinka, nes joje placiai aprasomi produktai, daugelyje gali net video pasiziureti, ko neradau kitose internetinese parduotuvese. Siaip smagi parduotuve, o del kainu tai kaip sange minejo, vieni daiktai pigiau kiti nelabai, kaip ir visur :)

    Anonimas

  8. 0

    na mes asmeniskai turim piesimo kilimeli vandens pagrindu su vandeniu uzpildanciu piestuku, kuris neteplioja sienu ir pacio vaiko :) Aqua doodle man rods vadinasi :)
    Paskui kai vaikas buvo mazas pirkom motorikos is ten, kelias idomes knygutes, kurios pasirodydavo idomios :)
    Taip pat esam labai patenkinti Play toys gamintoju zaislais. Turim muzikini triju garsu bugneli, kaladeles, mastom dar ka nors isigyti, nes plan toys randu tik pas juos prekyboje.
    o kainos kaip ir kiekvienoje internetineje parduotuveje - vienos prekes mazesnemis kainomis, kitos prekes siek tiek pakeltos.
    kazkuri mama rase, kad brangiai pristatymas kainuoja... kai perki daugiau nei uz 190lt. pristatymas nemokamas :) o kitais atvejais galioja lietuvos pasto ikainiai nebent siunciate per kurjerius :)

    Sange