Atsakymai

  1. 3

    mums sia liga tik itare kai vaikui ant kunelio atsirado tokie pleminiai berimai,sunui buvo apie 7 men.As juos tepiau exsepial tepalu,bet jis daugiau didesniems skirtas. Buvom pas alergologa pasikonsultuoti. Ir visi berimai mums baigesi kai i darzoviene nebedejau morku ir pakeitem misinuka.Manau kad tai nebuvo utopinis dermatitas nes kiek zinau jis taip greit nepraeina

    ginnta

  2. 1

    naudojau harmonini krema lexema, kuno drekinimui lutshine,dabar pradejau uriage. mums jis dingsta ir atsiranda. manau tai susieje su aplinka ar maistu kuri gauna. mums nustate alergija kiausiniui tai kol kas reguliuojame maitsa kad jame nebutu kiausiniu, maudomes su duso zele be muilo.

    wiktoriuke

  3. 1

    be pertrauku kasdien: zyrtec - antihistaminas, sol. fuxini 0,4% ne sp. - slapiavimui uztraukt, elidel - voniai, visam kūnui, veidui maitint, drekint, aveeno baby eczema therapy mousturizing cream - kunui drekint, elidel - nesteroidinis bet labai stiprus vietinio poveikio kremas pazeistoms vietoms. be vengimo bet kokios buitines chemijos, dulkiu erkiu naikinimo, atsisakymo pliusiniu zaislu ir bet kokios sintetikos, kolkas atsisakeme ir bet kokio maisto isskyrus aptamil allergy care kuris vistiek provokuoja berimus, nes net bulve, moliugas, obuolys kad is savo darzo ar ekologiskas sukelia odos reakcijas iki zaizdu atsiverimo ir slapiavimo. mum 6men.

    Anonimas

  4. 1

    baisus dalykas.... darydavom istisai krakmolo von eles, duodavau nuolat kuo daugiau skysčių gerti

    Jorkaile

  5. 1

    Atopinis dermatitas gali būti ne tik nuo maisto produktų, jį gali sukelti ir namuose auginami gyvūnai, namų dulkės, pūkinės patalynės erkutės. Mano vaikui atopinis dermatitas buvo nustatytas 1 m. 10 mėn, nors prieš tai nebuvo jokių problemų dėl alergijų. Atopinis dermatitas gali būti pavojingas tuo, kad negydomas gali išsivystyti į kvėpavimo takų infekcijas, pvz, astma, odos bėrimai gali pradėti šlapiuoti ir taip iki kraujavimų, po to gali likti randai visam gyvenimui. Netgi vos pastebimas atopinis dermatitas sukelia nemalonių pojūčių, nes vaikutis kasosi, tampa irzlus, neramiai miega, bent jau mano sūnus būna toks. Mes naudojom daug įvairių firmų tepalų, kremų (Dexeryl, Excipail, Cutibaza, Cutiderma, Hidrolotion, Physiogel) dabar naudojam Elidel ir Essex tepala, butent tepala, nes yra ir kremas, kol kas jie mums geriausiai veikia. Žinoma, kaip jau viena mamytė ir minėjo, paūmėjus reikėdavo Zyrtec tablečių.

    Karina888

  6. 1

    maniskiui apie 3men vaiko gydytoja itare na ir nustate atopini dermatita, nes isbere zandukus/smilkinius siurksciom raudonom demelem. tada itare, kad yra alergija pieno baltymui, kurio yra misinuke. bandem keisti, bet naujo misinio (Aptamil alergiskiems vaikams) nevalge visiskai, tai grizom prie senojo. gydytoja buvo paskyrusi Essex hidrogeli, Excipial krema, lakisiu zoles nuovirus prausimui, bet visa tai padejo tik tam kartui. tada gydytoja paskyre rimtesni hormonini krema Cutivate. panaudojau ji vos 2-3 kartus ir tie berimai greitai dingo ir nebuvo pasirode iki siol - dabar sunui greit 1m.3men. o kiek si liga pavojinga nezinau, net nespejau normaliai ja pasidometi, nes gana greitai issigydem, per ta laika viska valgem kaip ir visi kitai vaikuciai, nuo nieko neberdavo ir kazkokios specialios prieziuros ar atsargumo neprireike. turbut maniskis is tu, kuris isaugo ta dermatita - nusispjaunu tfu tfu tfu labai to tikiuosi, kad ir nebeatsinaujins.

    romantike

  7. 1

    mano mazius sirgo kai leliukas buvo mazdaug nuo 3 gyvenimo savaites iki 2 metuku..labai berdavo,kartais tiesiog nezinodavau nuo ko net.siaip labai situacija pasitaiso vasara,is tikro odele atsigauna berimai praeina.paumejus tekdavo duoti Tavegyli,Zyrtec po 1/4 tabletes jei neklystu..su primaitinimu labai atsargiai pradejome ivesdami po viena nauja produkta ir stebedami ar nepaumeja berimai.mano mazius buvo alergiskas pienui,tai stengdavausi kad gaminant jo nebutu niekur.siaip iki metuku situacija pagerejo,o iki 2 isnyko apskritai visi berimai.nuo tada valgo viska daugmaz geria ir pienuka.pliusas tas kad ir sokolado paragavo gal tik 2 metuku:)) tiesa,kai vaikui reikedavo saugoti gal to negalima,gal to atsargiai,vaikas iki siol itariai ziuri i nauja produkta,kartais apskritai atsisako ji valgyti nors tikrai sveikas jis..

    sandritute