• 10ats.

    artejant velykom nesugalvoju,kokiom priemonem duot vaikams 2,3m.dazyt kiausinius,prasau patarimo

    visad dazydavom su vasku,o dabar norisi,kad ir mazieji prisidetu,kokiom priemonem galima isdazyt kiausinius.Turiu flomasterius kurie nusiplauna su vandeniu,ar jei tiktu piest ant kiausiniu.Kuom dar gali mano mazieji dazyti kiausinius

    Aureluze2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aš duodavau su laku spalvotu, bet dabar kažkaip susimąstau, gal kenksminga, bet nuo vieno karto tikrai nieko neatsitiks, beje laaabai patikdavo malevoti.

    iinnggaa

  2. 2

    labai smagu su tuo laku dažyti, kur turgui bobulės pardavinėja - tiesiog prilašini jo ant popieriaus - visokių spalvų ant vieno lapo, tada dedi kiaušinį virtą - dar geriau - išpūstą, ir vartai tą lapą, kol visas kiaušinis nusidažo. spalvos išsilieja ir visi margučiai kitokie gaunasi. aišku, reikia prižiūrėti vaikiuką, bet tikrai maniškei patikdavo :)

    Ineta_

  3. 2

    Na paprasciausias tai flomasteriai.Arba dar galit pasiulyti priklijuoti lipukus patiems.

    pavasarinuke

  4. 2

    visai neseniai skaiciau apie buda, kai kiausinis apklijuoja lipnios juostos juostelemis ir tada meta i dazus, ten kur buna juostele kiausinis nenusidazo...gal tiktu sis budas, dar ruta teisingai sako, kad lipdukus gali klijuoti...

    Lukniukas

  5. 1

    Gali flomasteriais piesti ant kiausiniu.

    Imbiere

  6. 1

    As va irgi ieskau informacijos, kaip dar galetu vaikuciai dazyti, ir man visai patiko tas variantas, kai pvz. svogunu lukstais nudazytus kiausinius vaikuciai ismargina vaskinemis kreidelemis. Manau, kur kas geresnis variantas uz kiausinius su lipdukais :)

    Anonimas

  7. 1

    Manyciau flomasteriai ir lipdukai butu visai geras budas tokio amziaus vaikams.

    Bosiene

  8. 1
  9. 1

    lakinių dažų geriau neduoti tokiems pypliukams - visgia cetonas stipriai lenda į nosį. mažesnė blogybė - flomasteriai. bet visų saugiausia, ko gero, būtų vadinamieji kiaušinių lipdukai.

    Linara121

  10. 1

    lipdukus gali sulipinti ant kiausiniu,manau tai turetu iveikti

    ruta26