• 8ats.

    ar tai pienlige, ar kas kita galetu buti??? patarkit!!! laukiuosi jau 18 savaiteje

    merginos patarkit,nes nezinau kas tai, esu nescia,ir man ta vietele labai griauzia,niezti,kartais isviso nera jokiu isskyru labai sausa,kartais vienu metu iseina labai daug, na kazkas tai nereguliaraus, isskyros be jokio kvapo ir baltos. patarkit ar taip buna moterims kurios laukiasi, nes man per pirma nestuma nebuvo jokiu problemu, o dabar kankina si problema,pas daktrara po 10 dienu turesiu eiti, tad nezinau ar istversiu si erzinima, ar geriau kreiptis jau rytoj pas daktara. pasakykit ar tai normalu kai laukiesi? dekoju jums uz jusu pasidalijimus ir patarimus

    sveturMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    nebuvo , nes dėvėjau tik medvilninius rubus, neapspausdavau, kiek zinau, nuo sintetikos ir nuo imuniteto nusilpimo tai atsitinka.

    vinipukas

  3. 2

    Man panašiai buvo, gyd išrašė clotrimazol tepaliuką.

    marcipana

  4. 2

    geriausiai ka gali panaudoti,arbatmedzio aliejus(tea tree oil)

    ruta26

  5. 2

    na taip cia pienlige pagal mane gali buti nedgi issausejimai toje vietoje netgi iplisimu atsirasti turetum nusipirkti kremuka koki specelei nuo tos ligos ir zvakuciu . na gydytoje israsytu tau vaistuku,seip nestumui tai ta liga nekenkia.

    Anonimas

  6. 2

    mano patarimas kad eik pas daktaro! Ten apziures ir pasakys!esi nescia tad negalima eksperimentuoti vizgi teks vaistus vartoti!

    Anonimas

  7. 2

    Gali buti ir pienlige bent jau pagal tavo aprasyma atitinka pienligei ...Gal pamegink nueiti i vaistine paaiskink simptomus ir turetu kazka duoti jei ne tablete tai bent tepaliuka visvien gausi ir gal praeis iki to laiko kol eisi pas daktara .

    Mazute

  8. 0

    dekoju jums uz jusu atsakymus, pirmadieni eisiu pas daktara, tad ziuresim ka man pasakys, bet noreciau kad man merginos pasakytumet ar taip buna nestumo metu, gal tai koks hormonu pakitimas, ar daug moteru patiria sitoki disconforta, ar normalu ,kai laukiesi tokios problemeles?
    Dekoju uz kiekviena jusu atsakyma!

    svetur