• 26ats.

    Ar tai bus tinkama dovana vestuvem?Geru puodu rinkinys?

    Sveikutes.Turiu sioki toki ,man rupima klausima.Reikalas tas ,kad greitai turesim vestuves,nes mano brolis zenijasi.Vestuviu prasmatniu nebus,(tik savam rate)bet dovana vistiek reikalinga.Taigi prie esmes.Mes nupirkom puodu rinkini,kainuojanti 400lt su tais termostatais,garpuodziu,ir kur aliejaus nereik.Pati tokius naudoju,ir tikrai nesigailiu(panasus kai- kur reklamuoja" Lineja")Taigi kaip manot ar tai bus tinkama dovana,ar seis laikais madoj "vokeliai".Zinokit senai buvus vestuvese ,tad nesiorentuoju,kas seis laikais dovanojama.Patarkit ar tinkama bus?Nesinori apsijuokt,kad sakytu,"kuvscinus nupirko":D.Aisku pradedanciai kartu gyventi seimai ,visko reik.

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jei jie tyuri savo namus ir puodu neturi pagal jumis geru, tai gal ir gera dovana. bet seip dabar madoje yra vokelei

    Anonimas

  2. 3

    dovanu cekis leistu nuspresti jiems patiem ko labiausiai reikia siuo metu

    raima

  3. 3

    manau kad taip juk tai gyvenimo pradejimas kartu

    Laimaxxx

  4. 2

    Jeigu daugiau niekas puodų nedovanos ir jei jaunieji neturi gerų puodų, tai manau tikrai gera dovana. Aš tokių neturiu tai būčiau labai patenkinta, jei kas padovanotų, vistiek jaunoji dabar turės daug laiko praleisti virtuvėje, tai kodėl jai nepalengvinus maisto ruošos.

    iinnggaa

  5. 2

    Manau kad duovana puiki,ne kiekviena jauna pora gali leisti sau nusipirkti geru puodu,be to jie reikalingiausias daiktas virtuveje :)

    Jolka123

  6. 2

    zinau kelis atvejis, kai brangiu puodu rinkiniai, padovanoti rimtom progom, taip ir metosi neispakuoti.

    raima

  7. 2

    Tikrai nemanau,jog geru puodu rinkinys galibuti bloga dovana,juk visko reikia sukurus seima:)O vokeliai,tai kaip tik yra,kad uz vestuves pinigeliai sugristu ir tikrai nieko doro dazniausiai nenusiperkama,bent cia tokia mano nuomone.

    Bosiene

  8. 2

    Man irgi labai patiktų gauti puodus. O jei būčiau gavusi per savo vestuves, kai visko taip reikėjo, būčiau šokinėjus iš laimės.

    marcipana

  9. 2

    Zinoma,tik gal pasiteiraukit jaunavedziu ar jie patenkinti bus,nes gal jau kazkas pasisiule tokia dovanele dovanoti,kad nebutu paskui jie nereikalingi,kad ir geri.

    pavasarinuke

  10. 2

    kaip ir sakei, dabar madingiausia dovanoti vokelius, ypač jei vestuvės didesnės, jei vyksta ne namie, jei tokimesniems giminaičiams ar draugams.... bet jei jie dar neturi puodų - manau, kad tikrai gera dovanėlė :) be to, juk kiekviena dovana,. pirkta iš širdies, yra gera :) pati vesztuvėms gavau gerus puodus - džiaugiuosi ir vis dar naudoju :)

    Ineta_