Atsakymai

  1. 9

    Klizmos nedarė, nes nelabai būtų spėję, o be to reikėjo savo atsinešti, o nei aš, nei ligoninė tuo metu neturėjo, tai apsiėjo be to. O depiliaciją namie pasidariau, nes ir visą nėštumą prisižiūrėjau.

    elegancija

  2. 8

    man asmeniskai dare klizma, o visa kita namie pati susitvarkiau

    vykute

  3. 7

    Gimdziau Norvegijoje.Mane nei skuto,nei klizma state.paprasciausiai sedejo akusere priesais ir vis ta vietele saremiu metu plove...

    rimrem

  4. 6

    Žinau, kad nemalonu ir ką tas gimdymo jausmas primena. Bet svarbiausia atsipalaiduoti ir apie nieką kita negalvoti. mes ne pirmos ir ne paskutinės, o atvejų visokių būna. Man su pirmu vaikučiu ir klizmą pastatė, ir vistiek nekaip gavosi:) Tuo metu gėda buvo, o dabar tai jokio gėdos jausmo nejaučiu. Tam yra prie akušerių kitos seselės, kurios tai ir sutvarko.

    elegancija

  5. 6

    zinoma, visada taip daro

    saule

  6. 6

    man tai vyras nuskuto,o klizmos nedare.

    kazenka

  7. 5

    na depiliacija kaip ir pati pasidariau,tik vyras padailino:)o klizma padare ligonineje,kadangi savaite pries gimdyma jau gulejau ligonineje tai pries einant i gimdykla padare klyzma:)

    iirina

  8. 5

    Namie pasidariau sau " intymia sukuosena" ;) pati pries vaziuojant i ligonine, su dideliu pilvu sunkoka, bet vyras palaike veidrodeli, nes is nerimo truputeli nervinausi ir skubejau, nors saremiai dar silpnuciai buvo:)
    o klizma padare ligonineje, savo reikejo tureti, bet pries tai paklause ar noriu.

    Barbarita

  9. 5

    girdejau kad tai butina, kitaip vaikas gali gauti infekcija.

    lauriukss

  10. 4