• 5ats.

    bėrimas, kūdiki išbėrė - pirmiausia pilvelį, tada kakliuką, galvytę... tokiais raudonais spuogeliais, daug kur jie vienas prie kito - kaip susilieję į rausvą dėmelę, nuo ko tai galėtų būti?

    šiaip ji rami, nekarščiuoja, valgo gerai... valgo mp, išsimaudę tik aliejuką vaikišką naudojam, daugiau nieko... nevalgiau pati lyg ir nieko, kas galėtų alergizuoti :( skalbimo miltelių taip pat nekeičiau - visąlaik tie patys... nuo ko dar galėtų berti? reiktų kviestis gydytoją, ar bandyt laukt, kol praeis? iš pradžių maniau, kad čia prakaitinis bėrimas, bet dabar kažkaip taip neatrodo...:( odelė ant pilvuko ir krūtinėlės ir pasausėjo šiem tiek... prašau, patarkite :(((

    Ineta_Kūdikio odos problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mums buvo labai panasus i tavaji berimas. Sunu buvo isbere raudonais spuoguciais krutine, rankytes apie kakla. Gydytoja pasake kad tai prakaitinis berimas,niekuo netepiau jo ir po 3-4 paru praejo

    ginnta

  2. 3

    Del berimo tai nemanau, kad gydytoja vaziuos. Gal aliejukas netiko? O gal ko nors daugiau suvalget, nei iprastai, gal sokolado ar citrusiniu vaisiu. Maziukui galejo tik to ir uztekti. Arba prakaitinis berimas. Berimas taip greitai nepraeina... Pagalvokit kada atsirado... Gal dulkiu padaugejo. Dazniau pravedinkite kambari. o siaip-stebekit.

    reda83

  3. 2

    galetu buti ir prakaitinis berimas - gal kada per siltai aprengta mazyle buvo? gal kada nepakankamai po maudyniu ja nusausinot? aliejukas irgi galejo odelei netikti... maniskiui ant zanduku buvo tokiu raudonu spuogeliu kaip sausoje demeleje, bet tada sunui gydytoja itare atopini dermatita... gali pameginti prausti/maudyti lakisiu zoles nuoviru na ir stebek, o jei niekas nesikeis pasirodykit gydytojai.

    romantike

  4. 1

    dažniausiai būdavo nuo prakaito. Gal darnuo kokio maistelio..

    Jorkaile

  5. 0

    gal nuo pieno produktu arba nuo darzoviu

    Anonimas