• 3ats.

    vaikas - ketvirtokas :)

    pasidalinkite patirtimi - kaip pažymėti ketvirtos klasės baigimą? ar organizavote ką nors visai klasei, at tik šeimoje šventėte? būtų įdomu ir rengusių šventę pasisakymai, ir tų, kurie įsivaizduoja, kaip turėtų tai atrodyti... pvz darželio baigimo proga buvom užsakę kavinę, tėveliai pavalgė ir paplepėjo, o vaikučiai padūko... gal ir ketvirtokams kažką panašaus suorganizuoti? laiko jau nedaug beliko... reikia mąstyti kažką... :)

    Ineta_Kitos šventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    As taip pat ketvirtoko dar neturiu:)Mes panasiai kaip fantazija rase vaziavom i gamta ir tikrai kaip vaikams buvo smagu kepem desreles,zaidem gaudyniu ir dar ivairiu zaidimu teveliai taip pat isijunge i musu zaidimus istrigo i atminty labai ilgam,o ir nuotraukas pavarcius gera prisiminti;)

    Bosiene

  2. 1

    mes visa klase ejom i boulinga, kita klase kiek zinau buvo isvaziavusi i gamta (ten yra kazkoki eten laipioti ) o namose tai paskui seima irgi atsventem

    Katia

  3. 1

    neturiu vaiko ketvirtoko:)na,bet prisimenu save kai dar buvau ketvirtoke:)baigimo metu proga vygdavom visi su tevais ir aukletoja..i gamta..kepdavom saslykus,nesdavomes visokius sumustinius ir tt..o po to visi su tevais zaizdavome..tarkim "kvadrata"ir daug yvairiausiu zaidimu...buvo tikrai smagu:)

    Fantazija