Atsakymai

  1. 2

    nors man daugiau nestumo bet kojos taippat tinsta ir skauda naktim kartais traukia tai normalu :)

    lover19

  2. 2

    taip tai visiskai normalu nuo svorio buna kad tinsta kojos daugiau ilsekis ir viskas bus tvarkoje

    Laimaxxx

  3. 2

    normalu,vakarais kojas uskelus ant pagalves pagulek

    sandi

  4. 2

    man ir skaudedavo net tindavo,bet nieko blogo nebuvo buna daznai nesciosioms kad skauda

    Anonimas

  5. 1

    normalu..apkrovele kojytems bus..

    Jorkaile

  6. 1

    Na nėštumas dar mažas, bet pasitaiko visko. Kaip jau minėjo rinkitės patogią avalynę. Galite naudoti magnį, o ypač jei pradės reikštis mėšlungis.

    aureliukas

  7. 1

    Gali nusipirkti magnio,arba kalcio-magnio-cinko.Irgi padės.

    aidaS

  8. 1

    Normalu, kai kurioms nesciosioms taip buna - skauda, tempia, patinsta, placiasi venos, ryskeja smulkus kapiliarai. Venk siauru dzinsu, kelniu, neavek aukstakulniu, smailianosiu. Pabandyk nusipirkti kompresines kojines, yra ir spec nesciosioms su isformuotu pilvuku, pagerins kojose kraujotaka ir prilaikys pilvuka. Kai tik gali prigulk ar bent jau patogiai atsisedus istiesk kojas jas pakelusi auksciau.
    Del visa ko pasisakyk savo ginekologei ar seimos gydytojai - rekomenduos koki tepala, zinau, kad yra ir geriamos kapsules nuo venu pletimosi, kurios tinka ir nestumo metu.

    Meskeriotoja

  9. 0

    man ir pirmas nestumas,, jau esam beveik 7 menesiuke,,,, bet kojos tai nuo pat pradziu maudzia,,, o dabar tai net meslungis pradejo kamuoti,,,, bet tai musu dalia,,,, lepink save,,,, ilsekis kiek gali,,,,, kojas laikyk auksciau,, ant kokiu pagalveliu,,, vyras ar draugas masaziukus kojytem tegul daro,, juk nesioji jusu abieju vaikiuka,,,,, as tai mat labai nemegstu masazu pati,, nei kojom,, nei nugarai,,,tai mano draugas laimingas,, nes jam turiu tada daryti,, :))))))))))))))

    LidijaRemigijus

  10. 0