Atsakymai

  1. 7

    tarp mano paneliu 7metai skirtumo,tai tikrai dziaugiuos,vyresnele man labai padeda,kai reikia uzsiima su sesiuku pazaidzia,ja labai myli.tikrai nesigailiu,kad tarp ju toks skirtumas:))))

    staponkute

  2. 7

    Auginu tris vaikučius: du berniukus 17 ir 14,5 m. bei dukrytę 7,5 mėn. Tai kad skirtumas su sesute jiems tikrai nemažas. Kaip sakoma, vyresnysis jau ir pats galėtų auginti tokią, Pfu pfu pfu:) Kai laukiausi, iš pradžių bijojau jų reakcijos, nes nemažai pavyzdžių esu girdėjusi, kaip vyresnieji gimus mažuliui pradeda maištauti ir pykstasi su tėvais. Jų paauglystė ir taip sunki, o čia dar ir paskutinis tėvų dėmesys jiems mažėja. Todėl labai bijojau naujų problemų. Bet, kaip sakoma, visada yra išimčių, ir mano vyresnieji labai gerai sutiko žinią apie sesutės gimimą. Ir pagalbos iš jų sulaukiu, ir matau, kaip jie patys pasikeitė, pasidarė meilesni, nėra didelės pavydo išraiškos, kaip buvo auginant pradžioje abu brolius ir pan. Tai, kad mano pavyzdžiu, kai laaaabai didelis skirtumas tarp vaikų, tikrai nėra blogai, ir auginti mažylę yra paprasčiau, nes yra daugiau "vietinės" pagalbos.

    elegancija

  3. 5

    Tarp mano vaikų 15metų skirtumas, aš labai tuo patenkinta :)

    Anonimas

  4. 4

    aš kažkaip niekada nenorėjau pametinukų, gal todėl kad vargas, gal kad nespėji atsigaut po nėštumo ir vėl nėščia.aš to nenorėjau.o dabar labai džiaugiuosi, tikrai kaip kažkuri mamytė sakė daugiau pagalbos sulauki.aš labai patenkinta :)))

    pupa34

  5. 4

    tarp mano mergaiciu 7 m. skirtumas, man tai gerai, nesigailiu, kad neanksciau susilaukem:)

    neringa1981

  6. 4

    aš pati tai labai patenkinta, tarp mano panų skirtumas 11m ir 10mėn;) vyresnioji mažę myli juodai, gal kad sesę, gal kad jos labai norėjo ir kokius 3m mane terorizavo su klausimu kada gims sesė;)

    pupa34

  7. 2

    Na, as kolkas turiu tik viena vaikuti, tai net nezinau, kaip ten yra, bet manau, kad toks skirtumas yra visai i nauda. Vyresnieji gali drasiai padet mamai priziuret mazuosius ir ju paciu jau nebereikia ganyti :) O ir mazasis vyresniems nesukelia pavydo del mamos demesio.

    Agne

  8. 1

    pas mus ir didelis skirtumas tarp pirmojo ir treciojo vaikucio-9 metai,nematau tame nieko blogo

    ruta26

  9. 1

    Tarp mano vaiku metu skirtumas 13 metu , esu labai patenkinta , sunus padeda , paziuri kai labai reikia , is tiesu malonumas auginti kai didesnis skirtumas .Bet priklauso ir nuo vaiku , jei ramus , tai visai smagu , kaip sako vienu vargu ir uzaugini .

    Jurgita777

  10. 1

    pritariu tau PUPA34. as su sese esam pametinukes. kai mama pasakojo ka isdarinedavom viena kitai tai kazkaip net kraupu klausyt buvo. o mes mazos, vargo daug.
    tarp mano paneliu 6 metu skirtumas ir tuo labai taipogi dziaugiuosi. mano vyresnele taip pat labai myli sesute, su ja daug uzsiima. taigi be vargo galiu kazka ir namuose pasikuisti. visiskai nesigailiu kad tarp panu yra toks tarpas:)

    ausra2