• 4ats.

    Gal kuriai teko gydyti veido spuogus ir randelius likusius nuo spuogu spaudimu lazeriu?

    Turiu tokia beda, kad mano veidas labai spuogotos, jokios priemones nepadeda, nei veido valymas, nei kaukes nei visa kita. Po spuogu liko daug randu ir atrodo ziauriai net i veidrodi neimanoma paziureti nepasidazius. Tai dabar galvoju gal kreiptis pas specialista, kad isgydytu lazeriu . Gal kuri bande gydyti spuogus ir randelius(zaizdeles) lazeriu? Jei gydet lazeriu tai kur ir kokios kainos?

    ViliukasVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man irgi aktualus sis klausimas,man irgi patare soliariuma,bet mano oda ir siaip labai sviesi,jautri,su pigmentinem demelem,tai tikrai nenoriu jos dar ir soliariume kepinti,jei ir paprastos saules privengiu..

    sandritute

  2. 2

    na , ka... turiu ir as ta pacia problema :( negaliu ziuret i veidrodi ir geda zmonese rodytis...
    isbandziau man atrodo viska... bet lazerio nedrysciau naudoti... nes spuogu nuvarginta oda yra silpna, ir tas toks randu gydymo metodas gali labai sugadinti viska... o dar ir dideli pinigai bus sukisti ir dar jie neduoda garantiju kad pades....
    o apie soliariuma tokiai odai - tegu eina burokeliu sriuba visti tokie kurie sako kad reikia eiti i soliariuma... soliariumas spuogeliu randeliuose padaro nepataisoma zala.........

    gedre

  3. 2

    tokių problemų neturėjau, tačiau esu girdėjusi apie tai. Kainos tikrai didelės, juk kalbame apie pažengusią mediciną. tiesiog turi kada pro šalį eidama užsukt į grožio saloną, ir aptartumėte ir kainas, ir t.t. bėje, pirmiausia patars soliariumą, nes ypač pavasarį saulės trūkstant pilasi sopuogai. Geriausia pasidairyk internete adresus, ten rasi ir kainoraščius.

    Linara121

  4. 1

    lazeriu negydziau,bet as tepdavau tuo kremuku kuris skirtas visokiems randeliams ir t.t.tai man padejo :))

    nade