• 8ats.

    Gimdymas jau ne uz kalnu, o vyrui pasiule gera darba uzsienyje...Kas turejote panasia situacija mamytes pasidalinkite patirtimi.

    Laukiames antro vaikelio ir gimdyti turiu uz nepilnai menesiu. Nestumas sunkus, galiu pagimdyti anksciau. Taciau vyrui pasiule gera darba uzsienyje, ir pradeti reiketu uz keliu savaiciu, nors planuose buvo pas mus vaziuoti i uzsieni vasaros gale, kad pabutu jis per gimdyma ir menesiuka po gimdymo man padetu. Pinigeliu labai reikia... nezinom kaip pasielgti. Bijosiu gimdyti viena, jei nespetu gryzti vyras, o per pirma gimdyma vyras dalyvavo ir labai man padejo...kaip jums buvo? ar gimdete vienos, ar prasete kieno kito pagalbos?

    kybart_vaivaVyro ar kito asmens dalyvavimas gimdymeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maniskiui irgi pries menesi laiko staigiai dave nebloga pasiulyma uzsieni, ten turetu atbuti 4men, per ta laika jau pagimdyciau. Pinigai ir mums praverstu, bet ilgai ensvarstem, jis pats nori matyt savo pirmagimi nuo pirmos dienos, o as ir bijau likti viena. Jau geriau maziau pinigeliu, bet visa seima tokiom akimirkom kartu. Bus dar tu dienu, kai atsiras ir pasiulymu ir pinigu :)

    Adri

  2. 2

    Pagal kiekviena skirtingai mums,kad ir kaip reikejo pinigu,bet vyras grizo i gimdyma ir daugiau,kuri laika i uzsieny nebevaziavo,tiesiog padejo per gimdyma ir visame kame poto.Poto vel isleidau ir galiausiai tik mes atskridom pas ji,kai buvo i kur skristi.Priklauso nuo to kas jums patiems viduje svarbiau.Aisku meile vien sotus nebusi,bet pritariu aureliuk...Vis delto seima yra seima ir ji turi buti kartu.Yra geras pasakymas uzsienis kazka isskiria ir kazka suveda.Daugiau vyro neleisciau,bet ne delto,kad nepasitikiu,o delto,kad yra begalo psichologiskai sunku,o ypac,kai yra vaikuciu.

    Bosiene

  3. 2

    Man geriau praščiau gyvent negu vienai su leliu būti Lietuvoj, o vyrui užsienyje. Tokios santuokos ilgai netrunka. Pykit nepykit įrodinėkit ar kažką, bet čia faktas. Tik vienos apsimeta, kad viskas gerai.

    aureliukas

  4. 2

    pas mus tokia panasi situacija, man artejo gimdymas o draugui reikejo vaziuot dirbt i uzsieny kadangi man skatino gimdyma tai su vaikeliu dar pabuvo beveik dvi sav, o dabar jis uzsieny o mes bunam lt su mazyliu. kad ir nesinorejo jog isvyktu bet kai reikia pinigu teko issiskirt

    Anonimas

  5. 1

    Tegul vyras vaziuoja jei yra galimybe veliau jus pasiima, o su tavim prasyk kad per gimdyma mama butu ar koks kitas artimas zmogus ;)

    Andze

  6. 1

    Pas mus buvo panasi situacija... Vyrui pasiule darba Vokietijoje kai liko pusantro menesio iki gimdymo, as vyro neisleidau, bet ir jis pats veliau prisipazino kad nebutu manes palikes. Gyvenam irgi nepergeriausiai. mano vyras irgi dalyvavo per gimdyma - ir be jo pagalbos ir palaikymo nepagimdyciau :DDDD

    SweetCherry

  7. 1

    Kadangi ta baime visada islieka mes apsidraudem,bet isejo nemazas laiko tarpas visas menesis beveik tik beda kyla,jog gali darbdavys taip ilgam neisleist,nebent jau kalbejot apie tai.

    Bosiene

  8. 1

    nepasirase skaiciai: gimdymas po nepilnai 2 menesiu. Mes ir planuojam, kad jis bandys gryzti ant gimdymo, taciau man ta baime, kad gali nespeti nedingsta :) o darbas tik pusei metu, manau iskesim. Pritariu ir as areliuk... veliau tikrai planuojam vaziuoti visa seima drauge. Nes nei as nei vyras nenorim buti atskirai.

    kybart_vaiva