Atsakymai

  1. 2

    o kam imone? Zoinau fiziniu zmoniu, kurie puikiai sutvarko, nuplauna

    Dziungarija

  2. 2

    įmonės negaliu rekomenduot, bet galiu parekomenduot priemones :)) visai geranoriškai patarčiau rinktis tą langų valiklį, kur varlytė nupiešta. daug išbandžiau, už įvairiausią kainą, bet apsistojau ties minėtu gaminiu. idealus.

    Linara121

  3. 2

    siaip tai nera jau taip sunku ir paciai nusivalyti langus,as tai nenaudoju jokiu langu valikliu,turiu specialiai langams nusipirkus skuduriuka ir su juo kuo puikiausiai nusivalo,jei labai murzini,tai pirma pravalau su kitu skuduru kad nuimtu purva.

    laimaa

  4. 2

    as tai valau paprasciausiu budu ir beje labai veiksmingu nusiperku paprasta langu valikli, arba net gali su vandeniu. suslapini langa ir nuvalai su minkstu laikrasciu begalo paprasta ir veiksminga, sekmes:)

    simute

  5. 1

    As irgi turiu specialu skudureli, kuri tik reikia suvilgit ir viskas, isvalo kuo svariausiai langus - ir labai greita. As siuo skuduru valau viska, ir langus, ir stiklini stala, veidrodzius, super dalykas. kaina 20lt - jei nori galiu gaut :)

    SweetCherry

  6. 1

    O kam įmonės paslaugos reikalingos? :) negi pati negali išvalyti langų? Gi dabar pilna priemonių ir ne tik skystį turiu omeny, bet ir specialių skudurėlių, kuriais patogu valyti ir nepalieka jokių nešvarumų ant stiklo :)

    shenon

  7. 0

    Galiu parekomenduoti viena valymo imone,labai gerai langus valo,cia tu zmoniu tel.nr 867040947

    Anonimas