• 23ats.

    Norėjau pasiteirauti, ar kaip laukėtės, dažnai būdavo silpna ir alpdavot? Man dabar eina dvidešimta savaitė, ir paskutiniu metu kai orai atšilo, labai silpna būna, negaliu važinėti viešuoju transportu, ar būti ten kur daug žmonių, nes iškart alpstu. Ar Jums taip būdavo?

    NojukasNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na man pasiseke..nestumas buvo labai lengvas..tik pirmas kelias savaites norejiosi miego..o veliau net nesijauciau nescia..
    kantrybes ir sekmes tau:)

    Fantazija

  2. 4

    man budavo labai silpna todel kad ir kur beeiciau visada nesdavausi ka nors atsigerti. O viesuoju transportu teks vazineti maziau arba kaip man, kas antra stotele islipti ir pakvepuoti grynu oru

    ginnta

  3. 4

    silpna buvo man buvo tik pora syk per nestuma visa.Man padedavo grynas oras,atidarydavau langa visad jei vairuodavau,Aisku su autobusais neiseitis,stenkis kad viena nekeliautum

    sandi

  4. 3

    man tai nestumo pacioj pradzioj svaigo galva bet po keliu savaiciu praejo .

    ediluk32

  5. 3

    Man su pirmąją taip buvo ir alpdavau ir labai pykindavo, su viešu transportu negalėdavau važiuoti, eilėse negalėdavau stovėti ir visur kur daug žmonių, arba kur gryno oro nebuvo. Aš nešiodavausi mėtinių pastilių su savimi, tik pradėdavo blogai darytis, sučiulpdavau ir praplėsdavo kvėpavimo takus, daug geriau pasijusdavau.

    iinnggaa

  6. 3

    sveikutė :) man taip būdavo - įsidėk atsigerti, gal padės... tikrai teks vengti parduotuvių ir viešo transporto...taip pat ir virtuvėj bloga būdavo, jei šilčiau... man taip iki pat nėštumo galo buvo...

    Ineta_

  7. 2
  8. 2

    taip ir tai visiskai normalu daugiau ilsekis gerk vitaminus ir viskas bus gerai

    Laimaxxx

  9. 2

    gerai, kad gerų draugių turi ir netenka vienai trolikais važinėti. nusipirk kokių šaldančių (tipo nuo gerklės kur būna) ar saldainių, ar pastilių. ir niekada atbulomis stenkis trolike nevažiuot, taip pat žiūrėk į tolį - į gatvę, į žmones, tik ne žemyn. laikykis, čia tik laikina, ko niekas liga nevadina :)))

    Linara121

  10. 2

    buvo keleta kartu uzejes silpnumas,tik nealpau as.visada su savimi nesiojausi buteliuka paprasto vandens,gurksnodavau visa diena,mano nestumo galas buvo per vasaros karscius tai jei kur reikedavo iseiti,ar vaziuoti autobusu be vandens niekaip..

    sandritute