• 17ats.

    Ar nelikot abejingos "Gerumo dienai",per LNK?

    Oi tikrai besikartojantis kl.:)Sen ziurejau vel laida "Gerumo diena".Graudu kai tokiem maziesiam reik pagalbos,kai vaikai serga sunkia vezio liga.Tad tikrai negali buti abejingas-o gal ryt mum...Taigi ar jus irgi prisidejot prie sio gerumo,paukodami,nors tuos du lt?Pati tris kartus aukojau po 10lt.Na gal sio atveju nenuplauks pinigu pro sali,kaip megsta sakyti.
    Paprasciausiai negalejau buti abejinga,tik besirdis manau gali nusispjauti i tai kai serga vaikai.Nesvarbu kad nemusu.

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    siais metais nepaaukojau nes neziurejausios laidos bet praejusiais metais prisidejau prie geru noru pora litu. Labai gaila vaikuciu, taip ir suspaudzia sirdi i juos beziurint

    ginnta

  2. 2

    Aš kai žiūrėjau "žvaigždžių duetus" ir kai rinko pinigėlius, pastebėjau kad lnk akivaizdžiai nusuka pinigus, taip norėjau paaukoti, bet suabejojau. Atkreipiau dėmesį į suaukotos sumos skaičius, juk tarkim kur aukojama po 5lt visada suma turėtų būti 5; 10; 15 ir panašiai, o iš kur ten atsirado 3;7;6 neaišku. tai va, lnk rodė bet kokias sumas, o ne tą ką žmonės suaukojo..Pasibaisėjau kaip per tokią akciją jie gali siekti sau naudos..

    gretulkee

  3. 2
  4. 2
  5. 2

    paaukojau 10Lt, gaila ziuret i vaikucius kuriuos kamuoja tokios bedos..

    Adri

  6. 2
  7. 2

    mes paaukojom 7lt pries savaite.... vakar neziurejau ,,gerumo dienos". baisiai viska i sirdi imu... :(

    ausra363

  8. 2

    Gaila visų tų žmonių, norėtųsi, kad mūsų namus aplenktų ligos, bet deja...likimas netikėtai sugriebia ir papurto... Aš ne vakar paaukojau, o prieš kokias 5 dienas tik 2 lt., bet manau nors tiek gerai:-))

    iinnggaa

  9. 2

    Tikrai gaila ziuret i ligoniukus...As paaukojau 4lt.

    Imbiere

  10. 1

    pora lituku paaukojau, manau vis prisidejau. visada aukoju po nedaug

    vestina