• 8ats.

    Kudikelio verkimas....

    Sveikos mielosios mamytes=) Mazylei 1menuo ir kelios dieneles. Turime problemele,nepaliaujamas verkimas mus lydi kiekviena diena. Ji nenori miegoti,istisai nori buti supama ant ranku. Pilvelio skausmus atskiriu verkia ne del to,ir siap jauciasi gerai,tiesiog verkia. Gal zinote kas tai gali buti,gal kazkam teko susidurti su istisai verkianciu lelium? Kokiu priemoniu emetes kad vaikiukas taptu ramesnis?

    Aydutia1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As manau pasikonsultuok su gydytoja,jai tikrai kartojasi verksmai,man rodas tavo mergaitei vistiek kazka skauda,nes tikrai taip neturetu buti.Jai zinai,kad vaiko verksmai ne del pilvuko putimo,tai gal ka kita skauda,patikrink ausytes gal skauda,svelnai paspausk prie ausyciu jai reks kaip paspausi tai tai gal koks ausu uzdegimas.Nes kaip buna vaikams ausu uzdegimas vaikai ir labai rekia.Sekmes surasti tikraja priezasti:)

    Egle

  2. 1

    mums taip pat teko su tuo susidurti.istisai vergdavo,nors budavo pamaitinta ir sausa.galvojom,gal skauda,gal taip kas negerai,bet tiek seimos gyditoja,tiek gyditoja klaipedoje nuramino,kad tai tik musu paneles oziukai ir patys kalti,kad pripratinom ant ranku,ir perdetu demesiu.nors nezinau kiek tos tiesos cia ju tuose raminimuose buvo,bet taip ir pravargom,o stai drauges suneliui skyre masazu kursa,kurio mums neskyre,ir jos leliukui padejo,paliko ramesnis,ir vergdavo istisai.

    musiukas007

  3. 1

    Ka reiskia taip nebuna? Gydytojai teigia kad vaikas sveikas,valgo normaliai,tustinasi taip pat,kokia kita verkimo priezastis? Manau tame ir yra beda kad priprato buti supama.

    Aydutia

  4. 1

    "siaip jauciasi gerai, tiesiog verkia". taip nebuna. be priezasties vaikas istisai neverkia. pasikonsultuokit su gydytoja. be to, sakot kad istisai nori buti supama ant ranku, tai gal beda tame?

    romantike

  5. 1

    o gal jau pats vaikas toks ir nieko cia nepadarysi,pazystamos vaikas dabar eina 7men,ir lig siol nei normaliai miega,pastoviai verkia ,zyzia,daktarai sako kad yra sveika.

    laimaa

  6. 1

    reiketu neurologo konsultacijos,kazkur kitur slypi beda

    ruta26

  7. 1

    Sako, jei vaikas be paliovos verkia pusę valandos, tada reikia parodyti gydytojams, gal kažkokios problemos.

    iinnggaa

  8. 1

    toks verkimas gali rodyti kad vaikelis nepasisotina...kitas variantas kad priprato prie ranku..mum buvo kad priprato ant ranku tad teko pavarkti kol atprato nors mum ir tik menuo bet vaikelis supranta ir ant ranku greit pripranta

    Anonimas