• 21ats.

    sveikos.norėčiau paplepeti su mamomis kurios pačios maitina:)kiek ilgai planuojate maitinti, ir kada galvojate nutraukti maitinimą?koks jūsų leliukų amžius ir kiek dažnai per dieną geria MP? :)))

    pupa34MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Aš planuoju maitinti tiek, kiek bus pienuko, nors ir iki dviejų metų:)) Tikrai negalvoju nutraukti maitinimo specialiai, na nebent labai svarbios aplinkybės tai nulemtų. Mano dukrytei dabar 7,5 mėn. MP valgo ryte, kai prabunda po nakties miego, tada kokius 2-3 kartus dieną, kartais ir dažniau šiek tiek atsigeria ir vakare apie 23 val. prieš užmigdama. Dažniausiai MP geria, prieš bet kokį miegutį. Naktį valgyti nesikelia.

    Tikrai negalvoju, kad verta svarstyti kada nutraukti maitinimą MP, nes tai pats šauniausias dalykas, kurį norėčiau kuo ilgiau pratęsti.

    O kokie motyvai tave, pupa34, lemia, kad nori maitinti tik iki metukų?

    elegancija

  2. 3

    Na aš manau, kad tai, jeigu vyresnis vaikutis plėšia mamos palaidinę prašydamas papo, tai kažkur mama auklėjant padarė klaidą. Juk nebutinai reikia prie visų maitinti, o vaikučiui galima paaiškinti, kad gali tyliai paprašyti ar kitaip susitarti dėl šio reikalo:) Man mama pasakojo, kad viename vakarėlyje buvo mama, maitinanti 2 metukų mergytę, bet niekas nematė, kad kabintųsi prie papo salėje. Tiesiog išeidavo, pamaitindavo ir vėl grįždavo. Nepatogumų nebuvo nei joms, nei svečiams. Na kas dėl nuovargio, tai tikrai norisi tos "ramybės", bet juk visą gyvenimą nemaitinsi ir gal tuo tegul pasirūpina pats mažylis atsisakydamas pats pienuko.

    elegancija

  3. 3

    pavargau maitinti naktimis, keliasi juodai, kartais kas valandą, o ir manau kad 1 metukų sulaukęs lelius jau pilnai gali gyventi ir be mamos papulio, atleiskit mamos bet man gerai vaikštantis leliukas ir mamos papulis kažkaip na nežinau....o ir kai pradeda rūbelius vaikas nuo mamos plėšti prašydas papo, na man irgi nekaip atrodo...bet čia tik mano nuomonė, tai va aš tikrai nebemaitinsiu vaiko virš 1 metukų.

    pupa34

  4. 3

    maniškiui šiandien 5 mėnesiukai suėjo, kol kas maitinu savo pienu ir planuoju maždaug metus išmaitinti, nes merginas išmaitinau virš metų, o valgo tai įvairiai 5-7 kartus per dieną,būna kad kas porą valandų patraukia po biški, naktį tai miega nevalgo

    auvilė

  5. 3

    Beje, fantastiškai gražios panos:) Neįtikėtinai:)) Tik nustojus galvoti apie MP teks galvoti, kaip gelbėti nuo vaikinų antplūdžio:)

    Iga

  6. 2

    Mano maziukui trys men.Kol kas valgo tik mano piena.Sveria jau daugiau nei 7kg:)stengiuosi maitint kas dvi valandas.bet kartais gaunasi ir reciau(nes uzeina miegojimo manija.tada gali miegot,nors ir tris valandas),o kartais ir dazniau.
    Ruosiuos maitinti tiek,kiek mazylis nores.Siaip skaiciau,kad rekomenduojama kudiki maitint du metus...

    Anonimas

  7. 2

    is pradziu norejau puse metu maitinti, nes turejau tam tikru planu... veliau apsisprendziau kad maziuke dar bus per anksti palikti, tad nutariau maitinti apie metus, tada ziuresiu pagal situacija :)

    o del daznumo... ivairiai, kartais po valandos praso, kartais po 2, 3 dazniausiai. o kartais buna kaip nusminga, tai nuo 4 net iki 6 val parpia :)

    Juoja

  8. 2

    as pirmaji berniuka maitinau iki metuku ir dvieju menesiu :) o dabar maziuka maitinu jau 3 men,.tai ir planuoju iki tokio pat amziaus maitinti

    BIRUTE

  9. 2

    kai laukiausi, tai svarciau ar 3 men. ar 6 men. maitinsiu... o kai tik pagimdziau, supratau, kad noreciau kiuo ilgiau :)

    Ausrute

  10. 2

    na mum jau 11men,bet vis dar maitinu nors jau noreciau nutraukti nes sveikatele slubuoja kartais vaistuku reik isgerti bet mazius nieko kito daugiau negeria viska isbandziau, visokias arbatas, visus misinius kiek yra, karves piena ir nieko nei i burna, na tik vandenuka gryna geria.
    per diena tai 3-4 kartus geria, ir nakti kokius 5, kartais dar dazniau. tai truputi vargina tas naktinis maitinimas bet bandziau apgauti as ji su vandenuka ir tai nesekmingai iskart issibudina ir baigta tada isvis.
    daug kas sako cia kad jau didelis ir koses valgo viska bet kad mes be mamos papo neuzmiegam taiva cia tokia problema dar... na nebent lauke vezime tai pats uzsiliuliuoja ir tada nereik jam nieko :)

    inga3