• 15ats.

    8 menesiu vaikas jau vaiksto pats vienas,ar tai gerai normalu?

    mano sunelis yra 8 menesiuku, mes pilnai atsistojam jau nuo 6men, ir stovim tvirtai jau uo 7, na o dabar pradejom jau ir vaikscioti, koki gera metra paeina pats vienas neisikibes i nieka, jei nukrenta tai atsikelia pats ir toliau varo, taipat pradejom skiemenukais sneketi, pasako mama, dede, tete lele, ir kitus skiemenukus, ar tai normalu. PASIDALINKIT SU MANIM KOKIE JUSU VAIKUCIAI 8 MENESIUKU.

    sveturVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai labai saunu.. mano tik 9 vyresnysis, o mazius bemaz 11.. tavo vaiko raumenukai stiprus, nenuleiskit ranku sportui.. gal olimpietis bus..

    vejune

  2. 2

    dziaukis kad tos stipruolis.Mano mergaite 5.5men uz rankyciu ir vedama eina.O as pati 7men vaiksciojau

    sandi

  3. 1

    Manau kad normalu,kiekvienas vaikas skirtingai stiprus ir gabus būna.Aš pati metų būdama seniai vaikščiojau ir viską aiškiai kalbėjau.Džiaukitės,sveikinu:-)

    aidaS

  4. 1

    dziaukis, jei pats vaiksto. tik va jei per prievarta vedziojami tai pakenkia sveikatai, jei atliekama tai netinkamai.
    o jei pats vaiksto,tai tik dziaugtis reikia.

    juratele

  5. 1

    tai cia tik dziaugtis reikia:) stiprus vaikutis uzauks;))

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    oi koks saunuolis:)nieskok tame problemu dziaukis tvirtu vaikuciu..kiti tokio amziaus buna net neropoja!

    Fantazija

  8. 1

    Tikriausiai normalu :) mano dukrytei siuo metu yra 8su puse men tai vaikscioti jai dar toli grazu....o skiemenuoja irgi taip pat ....Visi gi vaikai panasus,vieni stiresni ant vieno dalyko,kiti ant kito.

    pinakolada

  9. 1

    Kiekvienas vaikas individualus. Vieni anksciau kiti veliau pradeda vaikscioti. Viskas cia normalu, stiprus vaikas auga. Manajam greit 9 men bus, bet dar tinginiauja, tik i lovyte isikibes bando stiebtis. Uztat snekorius didelis, daug sneka, mama, tiatia, baba, atia tia :) Viskas savas laikas. Mano pazistamu berniukas tik 1.4 vaiksciot pradejo.

    kvapni_feja

  10. 1

    tai zinoma,kad normalu..:) mes patys ir laukiam,kada musu pagranduke,zengs pirmuosius zingsnelius.brolio dukryte 9men jau lakste:)))

    musiukas007