• 13ats.

Atsakymai

  1. 5

    Duoti koki zaisla i rankas, musiskei labiausiai patinka dregnu serveteliu pakelis, tai kol sauskelnes keiciam, tai duodu i rankas, tai speju tuomomentu aprengti :))))

    Tomati

  2. 3

    Jeigu labai skubu, tai į rankytėms duodu kokį užsiėmimą arba pradedu kalbinti, glostyti kojytes, ir mažylė apsiramina. Bet dažniausiai sauskelnes keičiam labai ilgai, bet tik dėl to, kad leidžiu nuogai pasivartyti, pasispardyti, kas mažylei labai patinka. Aš nevaržau jos norų:)

    elegancija

  3. 3

    pas mus irgi panasi situacija. Bet dabar man jau pavyksta ji uzsnekinti, tai pradedu dainuoti ar kalbinti, tada i mane ziuri ir ant pilvo nesivrcia. Dar daznai viresnis brolis ar vyras padeda, atsistoja salia ir ji kalbina. Su zaisliukais ar seip su kokiu nors nauju nepavojingu daiktu irgi galima demesi nukreipri.
    Kantrybes, mamytei :)))

    mamyčiukas

  4. 3

    Mums ta pati problema. stangiuosi kuo nors sudominti. butent zaisla koki i rankas ikisti, arba sauskelnes palaikyt duoti. taip pat labai megsta serveteliu pakeli, bet jau ismoko serveteles istraukti.tai greit visas issitraukia!

    dianela

  5. 3

    nu kazkaip pavyksta, sunkiai bet pasikeiciam :)))

    neringa1981

  6. 2

    Kai pradėjo ropoti, atsirado kita problema - reikia pirmiau pagauti, norint užmauti sauskelnes:)))) Tada dažniausiai įjungiu TV ir kol rodo reklamą lengvai susitvarkau:))) Jau nuo 10 mėn. pradėjau naudoti sauskelnes-kelnaites, kurias man yra lengviau užmauti.

    elegancija

  7. 2

    as tai i rankas duodu koki idomu daikciuka tai taip ir nusiramina :) reikia sudomint kuo nors tai ramiai pakeisi sauskelnes.

    inga3

  8. 2

    manoji taip pat pajutus nuoga uzpakaliuka bega nuo sauskelniu.zaidimo budu kaip kad ir kitos mamytes sake ir pasikeiciam. labai patinka kai pradedu glostyt, masazuot kojytes. tada atsigula ramiai, juokiasi ir laukia.... taip pazaidus su kojytem greitai pakeiciu ir sauskelnes:)))
    o maniau kad cia tik mano taip isdykauja:))))))

    ausra2

  9. 1

    Aš duodu į rankas kokį įdomų daikčiuką, tada paguli ramiai kol pakeičiu.

    iinnggaa

  10. 1

    ir maniskiai tokie pat išdykę :)))))

    Jorkaile