• 25ats.

    ar visos jautete paskutini menesi tuos paruosiamuosius saremius ?

    ar visos jautete paskutini menesi tuos paruosiamuosius saremius ? man labai retai paskausta pilvo apacia pamaudzia patempe skirtingas puses tai cia tie paruosiamieji ?

    lover19Pasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man 38 nestumo savaite emiau jausti ir labai aiskiai :) daug nelakstau ir nepersistengiu,sutraukia gimda ,bet neilgam taip po truputi...nakti darosi vis sunkiau miegoti nes atrodo lyg kazkas man kaulus plestu po truputi,pleciasi dubens kaulai. ryte atsikeli nors nebuvo jokiu lytiniu santykiu, bet atrodo lyg visa para butum tai dariusi su vyru :D Tai vat is to ir suvokiu jog tai paruosiamieji saremiai :)

    CARIBIO

  2. 3

    Aš nejutau, nei su pirmu, nei su antru nėštumu. O su antru jau atsidarę buvo 6 cm. o aš jokių požymių nejutau, tik truputį pilvo apačią pamausdavo kaip per mėnesines.

    iinnggaa

  3. 2

    na man irgi panasiai sakau nejauciau nieko dabar kartais paskausta taip normaliai suspaudzia sona kuri apacioj ir po kokio pusvalandzio praeina taip sukieteja viskas net sysiot sunku :D

    lover19

  4. 2

    nejauciau isvis jokiu paruosiamuju saremiu. be to, jie gali buti ir siek tiek anksciau, o ne tik paskutini nestumo menesi ;) jei paskaudena retai ir nereguliariai vadinasi tau paruosiamieji.

    romantike

  5. 1
  6. 1

    na man kartais suduria nugaros apacioje ir skausmas nueina i kirksni. Jausmas tikrai nemalonus.

    Lanta

  7. 1

    nejauciau,lengvai vaiksciojau.Bet per gimdyma atsiemiau savo

    sandi

  8. 1

    Nejutau viskai paruosiamuju skausmu,man iskart uzejo tikrieji,ir iskart kas 10min,labai keista buvo kad teko iskart vaziuot gimdyt,nes buvau nusiteikusi sulaukt paruosiamuju saremiu,galvojau kad be ju nesulauksiu ir tikruju:) taip kad visoms individualiai...

    pinakolada

  9. 1

    Nelabai as ten ka jauciau,lyg pamausdavo ir viskas:)

    Bosiene

  10. 1