• 24ats.

    Kaip jus reaguojate, jei kiti vaikai pastoviai musa jusu, kuris yra mazesnis?

    Jau ne pirma karta drauges berniukas vyresnis uz mus duoda mergaitei tai i pilva, tai pastumia, siandien per galva trenke. Nesakau, kad maniske sventoji, ji tiesiog norejo kastuvelio, kuri turejo jis ir pradejo zysti, o jis kai trenke per galva. As ja verkiancia vos prikalbinau ir nusivedziau i sona. Dabar drauge parase ir gavosi taip, kad susipykom del vaiku. Kaip jus elgiates ar elgtumetes tokioje situacijoje? As jai tiesiog parasiau ,kaip jauciuosi, kad nepatinka, jog jos berniukas pastoviai jai ka nors padaro.

    jurraa2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Aš visada liepiu duoti atgal, jei ne manoji pradėdavo pirma, tegul moka apsiginti, nėra čia ko skriausti.

    iinnggaa

  2. 3

    prieinu ir sudraudziu, pasakau labai garsiai, kad ir to vaiko mama ar tevas isgirstu.

    Dziungarija

  3. 3

    na jau tokiu dalyku tai tikrai nemegstu, yra ir man pora tokiu atveju pasitaike, bet as pati sudrausminu drauges vaika aisku i kaili tikrai neduodu... ir tada pati drauge susipranta ir vaika isbare kad taip daryti negalima

    simute

  4. 3

    As nesakau,kad jinai nieko nedaro,ir riktelejo,ir per nagus dave.Dabar irgi raso,"atrodo ir aukelajam,ir sakoma,kad taip negalima,bet jis vistiek taip pat".Jinai ir sako,ka man daryt.As suprantu ir ja,bet ir jinai turi suprasti mane.

    jurraa

  5. 2

    senai ir as buvau susibarusi su savo kaimyne del vaiku,nes mazieji nepasidalino supyne,bet ten tada ir buvo kaltas kaimynes berniukas,jis vyresnis 4metais,ir dabar buna kad pareina verkdama is lauko jai 7m.ir as ir vyras subarame,bet neklauso,kazkaip musti svetimu vaiku negalima ir is vis siais laikais susikalbeti neimanomakiekvienas stoja piestu uz savo vaika,stenkites paprasciausiai zaisti atskirai ar su kitais vaikais.

    laimaa

  6. 2

    JEI ATVIRAI TAI MANAU BISKIUKA KVAILA SUSIBARTI SU DRAUGE DEL Tokio dalyko, tai vaikai, jie nesupranta ka daro, juolab, kad jusu drauge savo sunui paaiskino, kad taip elgtis negalima, vadinasi berniukas dar to gerai nesupranta ir tik laikas visa tai ispres, graziai paprasykite, kad drauge savo suneli labiau stebetu kai jusu vaikai zaidzia, nes as tikiu, kad tokiems ivykiams galima uzbegti uz akiu

    Lukniukas

  7. 2

    as irgi ne karta jam esu pasakius,kad taip negalima,bet nepadeda.Maniskei gal dabar toks amzius,kad visko nori,visko reikia,bet jam irgi neduoda,baisiausiai pyksta,jei paima,bet jinai niekada nemuse jo,ir su kitais vaikais bendrauja normaliai.Pati drauge sako,kad ir jis kai buvo tokio amziaus kaip maniske elgesi taip paciai.Bet as tikrai nesiruosiu leisto,kad pastoviai mano vaika mustu.Paskui drauge sako,o kai eis i darzeli dar ne tiek gaus.Suprantu,bet manes ten nebus,o dabar tai galiu ir as pasakyti,ka nors ir jai,ir tam vaikui.Skaudziausia tai,kad jinai geriausia ir galima sakyti vienintele mano drauge,o sestadieni mergaites gimtadienis,ir pasake,kad nebeateis.

    jurraa

  8. 2

    nieko čia nepadarysi,vaikai yra vaikai, geriausias variantas, kad vaikai žaitų tolėliau vienas nuo kito arba atskirai, neveskite į krūvą ir nebus tų problemų, nei kad dukrą užgaus, ir su drauge barnių išvengsite.

    Lulu

  9. 2

    pilnai tave suprantu musu draugu vaikiukas labai pasiutes viska ima griebia, musa, lauzo nu pasiutes draugai ir draudzia ir baudzia bet nereguoja dar i teti reguoja kazkiek, nors tas vaikelis nemano bet as ir ji drausminti pradejau kai bunam kartu ir kazkiek pradejo klausyt pabuna ramesnis, aisku as nejaukiai jauciuos drausminant nes tai nemano vaikas bet draugai tam pritaria...gal ir pabandyk drausmint ta berniuka gal pabijos tik aisku tam turi pritarti ir drauge - vaiko mama. istikro tokios situacijos yra labai sunkios ir jas spresti nelengva kas vieniem tinka kitiem ne

    Anonimas

  10. 2

    mano drauges visos gana griestai auklija savo vaikus tai jei pastebi kad skriaudzia(mano mergyte maziausia is mano pazystamu tarpo) tai grieztai paaiskina kad blogai padare!o karta svetimas berniukas pribego pastume mano mergyte ir bande stumiama dvirati paimt ,o jo mama stovejo ir ziurejo tai oi koki suma pakeliau! Jei mano vaika uzkliuva nu negaliu atrodo vidurei uzverda ir pasiuntu! Nepasiduok vaikai neapsigins dar patys.

    Anonimas