• 18ats.

    Mamytes ar dar reikia leliui 2,5 men deti vilnones kojinytes?Kaip rengiat toki leliu namie ir vezant i lauka, nes jau silta, bet oras apgaulingas, bijau perkaitint bet ir isrenkt bijau :)

    sarbalRūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Paziurek vaikucio nosyte :) ,jei ji vesi, gali ir silciau aprengti :)

    almyte7

  2. 3

    Kad uzmausi vilnones kojinytes, manau, nieko cia blogo. Vilna, kai salta, sildo, o kai silta, vesina. Svarbu daugiau vaikucio storai neprirengti. Kaip rengti reiktu ziureti pagal save. Kadangi Tavo lelius dar maziukas (daug nejudantis), tai reiktu vienu sluoksniu rubelio daugiau, nei pati apsirengi. Ir visada pasiteisina kopusto principas: visada reikia turetu ka vaikui aprengti ar nurengti (apkloti ar nukloti). O as pati dar vadovavausi, kad geriau ploniau aprengti, nei kad vaikas sukaistu.
    Nors prisipazinsiu, man visada pavasari buna sunkiausia pataikyti su rubais. O kai pati nepataikau, tai ka jau kalbeti apie vaika - visada del to neramu :)

    Ausra

  3. 3

    sunku pasakit,pas mane gimes rugseji dabar nemazas.

    kazenka

  4. 2

    na maniskei 6 men.
    Bet kojinyciu jau nebedeciau, o i lauka einam su tais rubeliais kaip namie bunam, tik kombenezona pavasarini dedames ir kojinytes, kepure tai aisku:)

    neringa1981

  5. 2

    Tiesa, jei nieko blogo, kad vaikas bus su vilnonemis kojinytemis, tai noredami grudinti vaika, reiktu kaip tik, kuo daugiau basom palaikyti.

    Ausra

  6. 2

    O tai negi nera mamyciu kuriu leliukai tokio amziaus? :)

    sarbal

  7. 2

    Nu joooooo inga3 bet gi baisiai jau silta, namie 25 laipsniai pas mane tai jei namie ja tiek prirengciau ji butu slapia:"smelinukas ilgom rankovem sliaustai ir baltinukai ber storesni viskas ne tie plonyciai", o as ja namie rengiu tik marskinukais ir petkelnytem :) o i lauka irengiu i pavasarini kombinezona ir pledukas....gi perkaitinti vaiko tai negalima, dar dazniau sirgs.

    sarbal

  8. 1

    ziurek pagal vaika, kaip jam , pabandyk be, ir pamatysi ar atvesta kojytes ar ne, mums 2men, as dar dedu jas.

    mysteryy

  9. 1
  10. 1

    As ir dabar dar (7 men.) dedu vilnones kojinaites einant i lauka, nes batuku dar nenesiojam. Ir, kaip minejau, nuo vilnos neperkais.
    Ir dar noriu papriestarauti Almytei7: pagal nosyte negalima tikrinti ar vaikuciui nesalta, nes lauke ji visada bus vesi. Reikia tikrinti pagal spranduka. As buvau uzdavusi klausima sia tema, tad galima ir daugiau pasiskaityti mamyciu nuomoniu.

    Ausra