• 23ats.

    Kaip manot, ar verta gimdymo namuose imti privacia palata?

    Planuoju gimdyti Vilniaus Santariskiu skyriuje (buves RK) ir mastau ar verta imti palata ta vadinama seimynine?.. kalbejau nesenai su viena moterim kuri gimde, sake kad vyrai iseit paprastose palatuose turi iki 19h bet daznai neiseina, o buna pas viena kita prieina ne tik vyrai bet ir visa gimine ir sedi palatoje tuo tarpu tau reik maitint leliu ar pasikeist palas, tai ji man patare imti tik privacia palata? ebt vuis svarstau ar verta tiek moket?

    AdriGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as ir taip galvojau, o ji man papasakojo tokia situacija, kad vienoj palatoj guli kelios.. o gal zinot ar istiesu santariskiu filijale ne visuose paprastuose palatuose yra kriaukles?

    Adri

  2. 4

    nezinau kaip kituose miestuose,bet as kai gimdziau Klaipedoj,tai visos po gimdymo guli po viena su savo leliukais,o mokamos palatos skiriasi tuom,kad lova platesne na seimynine.

    ruta26

  3. 3

    As kai gimdziau Siauliuose irgi gulejau vienvietei palatoj,nemanau kad reikia seimynines palatos,isleidau vyra nakti issimiegot kad visa diena galetu but su mumis zvalus pailsejes.

    pinakolada

  4. 3

    As tik apie Klaipeda zinau,atsilieps ir kas vilniuj gimde.Turetu but ir privaloma kriaukle palatoj,tik kad nemokamose nera tualeto ,duso ir bide.As dvi dienas tebuvau ,tai man uzteko ir paprastos palatos

    ruta26

  5. 2

    pas mus ji kainuoja parai 50 lt :) bet skiraisi nuo kitu tikrai :) yra visi patogumai gal ir noreciau tokioje gulet :)_

    lover19

  6. 2

    tai zinoma verta. man teko visa savaite isguleti ligonineje, tai patikek kokia ramybe, tu viena su leliuku, niekas netrugdo, vyras net per nakti gali pasilikti, yra telikas. zodziu visu simtu procentu verta.

    vestina

  7. 2

    Gimdziau Utenoje, buvom pasieme mokama palata (80lt uz nakti) - tikrai labai patogu ir gerai buvo.

    Kikymara

  8. 2

    Nelabai verta,ypač jei busite kelias dienas. Parašysiu kas būvo man RK maždaug prieš metus bet nemanau kad kas labai pasiketę būtų...Ten lankymas šiaip yra suskirstytas valandomis ir nelabai sesutės patenkintos jei kas užsibūna ilgiau, mano atveju teko artimuosius kitos mamytes gražiai išprašyti sesutei nes baigesi lankymo valandos o mamytes gimines pasimirso...Tad čia jau nežinosi kur pakliusi.Nemokamos palatos yra dvivietės,mokamos dėja tik kelios ir dazniausiai uzimtos...Na man asmeniškai nesinorėjo atskirai gulėti tad teko pakliūti į palatą kurioje nėra kriauklės bet būvau arti vaikelio ir išsisukau be jos, nes šalia ėjau i vaikuciu skyriu kur galedavau laisvai naudotis vandeniu ir pervystymo stalu...Bet čia kaip kam...man tai nesudare sunkumu,kitam gali sudaryti ir nezinia kur pakliusite nes tai iseina loterija tiesiog.

    Pearl

  9. 2

    Ne,nei tas,nei kitas,cia anksciau Kovo-8 buvo,dabar Tuzenhauzu gimdymo namai dar vadinasi.Uz stoties randasi.
    Ten kainuoja 200 lt visam laikui kiek beguletum,vienkartinis mokestis.Su dusu ir tuliku.

    Jolka123

  10. 2

    Jolkas, o VGN tai cia tas pats apie ka askalbu, t.y. santariskiu skyrius, skaitosi buves raudonas kryzius? ar tu apie antakalni?
    nes pati kai ne vilniete sunkiai gaudaus kai keli pavadinimai yra.. :)))

    Adri