• 11ats.

    Elektroniniai nėštumo ir gimdymo atostogų pažymėjimai

    Kaip suzinoti,ar darbas turi prisijungima prie elektronines sistemos,cia gidytoja gali pasakyti,kai israsines elektronini pazymejima,ar reikia skambintis i darba ir klausti?

    Jolka123Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    sveika Jolkute, as va buhalteriauju pati pas mus 4 zmogiukai buhalteris prieit prie sistemos gali per banka savo ar imones neaisku kas turi igaliojimu su sodra tvarkyt reikalus. Bet priejima turi visi.

    rasarockina

  2. 3

    jeigu nenori teirautis savo darbe - turi jie ar neturi to elektroninio parašo, tiesiog pasiteirausi Sodroj, kai eisi pildyt tokio Prašymo dėl ligos pašalpos skyrimo. Jame turės būti tavo asmeninė banko sąsk. ir tavo parašas (tą turi susitvarkyti pats žmogus, ne darbovietė)

    Linara121

  3. 2

    Kiek zinau tai kiekvienas darbas turi tureti priejima...

    ErikaP

  4. 2

    jolka, jei tavo įmonė turtinga, tai gal ir dėl kelių žmonių įsigijo elektroninius vartus :)) Jiems galima, bet neprivaloma. Juk ne tik atleidimus, priėmimus ir ligas el.laikmenoj perdavinėjame, bet ir kitokias Sam ketvirtines, Sodros sąrašus ir t.t. Tu netyčia pasiklausk buhalterės ar kitų dirbančiųjų, kaip ten su tais biuleteniais.

    Linara121

  5. 2

    Vadinasi reikes vezti i darba paprasta biliuteni,nes pas mane darbe maziau nei 10 zmoniu dirba.O taip nenoriu :)

    Jolka123

  6. 2

    jeigu įmonėje dirba daugiau, nei 10 žmonių, kiekviena įmonė privalo turėti Elektroninius vartus ir sertifikatą (Sodros duomenims). aš kaip tik tą darbą ir atlieku, pas mus įstaigoje 48 žmonės dirba. gydytoja apie įstaigos prisijungimą per tuos el.vartus nežino ir jai net neįdomu.

    Linara121

  7. 2

    geras ir aktualus klausimas (man) butu įdomu sužinot daugiau

    irma1

  8. 1
  9. 1

    sveika man sendiena isbego toks i rusvuma kraujas ka tai gali reiksti as pasidariau trecia testa irgi rodo neriskia juostele padekit bijau labai

    Anonimas

  10. 1

    jei įmonė turi el.prisijungimą prie įmonės banko sąskaitos, tai be problemų prieis ir prie el. sodros..

    Jorkaile